NU er jeg flyttet…

Der mangler stadig liiiige lidt finpudsning rundt omkring, så som at jeg glemte, at datoerne for indlæggene ikke kom med i starten, så der sidder jeg lige når jeg har tid og skriver dem på henadvejen. Nok mest for min egen skyld, så jeg kan huske, hvornår hvad var osv….

Jeg syntes selv der er blevet fint på min nye blog. Specielt er jeg jo glad for adressen!!!!

http://blabla.zafir.dk

Den er FIIIIN…

Derudover har jeg prøvet at gøre noget ved kategorierne, så det er nemmere at finde rundt og at overskue :o)
Jeg har også – efter at have set min faaaar være smart og moderne – fundet ud af, hvordan jeg embed’er de der gallerier, fra One.com og holddahelt fest, det er meget pænere og super 1000 gange nemmere at lave… Nice… Så nu bliver billederne i sådanne bunker i steder. Fjong!!!…

Så den gamle blabla side bliver ikke mere opdateret. Fra nu af, vil alt foregå på den nye smarte adresse…:

http://blabla.zafir.dk

Bare lige for prins knud også!!! :O))

Og nu hvor sommeren efterhånden går på held, så kan det være jeg får tid til at skrive noget mere. Men der er buffer på i øjeblikket, så pludselig en dag, vælter det ud med sommerens oplevelser, der endnu ikke er nedskrevet :o)))

Alle der er har feed på min blabla side skal fra NU AF ABONNERE på den nye fine smarte lækre side…

Og så vil jeg nok justere lidt på farver og sådan henadvejen.

Men den er flyttet – brugbar og taget i ed…

note til mig selv:

18 og 17…

:o)))

(og det er liiiidt sjovt, fordi jeg kan se at den gamle side, startede jeg med at lave sådan ca præcis for 2 år siden… hehe…)

– over and out – (på den gamle bla bla side, er dette nu det SIDSTE INDLÆG – på den NYE side, er det nu det FØRSTE NYE indlæg!!!)