Lørdag 11. april 09

Det var jo så igår. Årets påskefrokost hos far og Vivi, hvor hele landets pukkelryggede kommer 🙂 super skønt!! – det er altid mega hyggeligt, fordi det stort set er der (bortset fra familieferie), hvor vi fleste er samlet 🙂

Vi kom liiiige lidt senere, fordi Boye kun kunne nå at lave service på Yaris igår, så vi var lige forbi Borup på vejen til kbh… Desværre så var bremserne slidt, som jeg havde syntes jeg havde hørt skure lidt, men jeg troede det var klodserne, så det var det Boye havde købt ind. Desværre var det skiverne!! ÆV… Så det kunne vi ikke få skiftet igår… mmm… MEN – Den blev glad for nye filtre og olie 🙂 Så det var jo bare skønt…

Men der var selvfølgelig nok at spise og drikke og det smagte godt. Jeg måtte lige tiltræde med assistance for at få tryllet kogt kylling og asparges til kylling I asparges 😉 Men det gør jeg jo GERNE for den gode sag!! MUMS 😛

Jeg havde tilfældigvis kommet til at pakke min ps2 og mine singstarspil, så da der efter middagen kom Wii på menuen i stuen, havde min søde far, sat det gamle tv ned i kælderen!!! (HURRA – det vidste jeg ikke engang. SUPER FEDT), så vi tøser (mig og kusinerne og Idun) røg i kælderen med slikskål og singstar… Hehehe 🙂 og de unge piger fik indviget mig i festspillene, som også er på den. Jeg har jo ellers kun spillet battle eller alene… Men det var mega skægt 🙂

Da vi havde skrålet og skrålet … og skrålet… Så var der lige en pause, hvor vi snakkede lidt og så skulle halvdelen hjem til jylland 🙁

Da de var kørt, så endte vi lige med et par omgange ‘hurtig’ trivial persiut… Første runde vandt Hans og anden runde vandt far… Måske det sidste spørgsmål var lidt snyd, fordi han havde siddet og leget ‘Blachman’ i 3-4 minutter og folk var blevet utålmodige og sagt svaret højt… han sagde så at han ikke havde hørt det, fra de andre, meeeeen, mon ikke underbevistheden lige havde nappet det fra summeriet?… Mmm… MEN – han vandt da, så det var dejligt for ham 🙂

Idun sad og spillede computer med Marie og var mega sur over vi skulle køre da kl. næsten var 23 :S Altså mit lille B-barn!!!… hehe…

Vi var hjemme ved midnatstid, og fordi vi havde været påskeferie-smølere og kommet aaaaaaaaaaaaalt for sent i seng aftenen før, var vi bare MEGA trætte, så vi endte med at falde i søvn lige med det samme… :-S Da vi havde snorket en halv times tid, så snuppede jeg husbonni med i seng. Vi sov lige til kl. 10, hvor Idun vækkede os… Men SÅ var jeg ellers også bare FRESH 😛

Nu må jeg så indrømme at alt den friske luft, har gjort sit og jeg nok snart er på vej i seng 🙂

Svoger er her og bliver til i morgen … Så den står nok på mine hjemmelavede bake-off snegle og boller til morgenmad … Næstsidste dag i påskeferien for mig og sidste dag i weekenden for husbonni…

Men vi glæder os vil vi skal på ferie 🙂 ahhhhh…

– over and out –