Lørdag 18. juli 09

For en uge siden idag, skulle vi lige afsted til Jonas 30 års fødselsdag. Fødselsdagen skulle holdes i Lucifs mors sommerhus i Rødvig på Stevns. Man bliver lidt overrasket, når det bare ligger HELT ud til stranden, man kunne lige hoppe ned og bade ved bare lige at gå ud af havelågen.
Lucifs familie har så stort set alle sommerhusene rundt om. Det var noget med at hendes bedsteforældre havde alt grunden dernede, dengang det bare var marker også har børn og det fået sommerhuse… For 15 år ca, fik Lucifs mor og moster så bygget et nyt modul-hus på grunden, så det var tip top moderne og med 3 soveværelse + sovekanap i stuen. Så det var plads til rigtig mange mennesker 🙂

Vi holdte en hyggelig sommerhus fødselsdag med grill osv. hvad der dertil hører…
Der var 3 store hunde og det gik sådan set rigtig godt. Misha er jo en hvalp stadig og er lidt vild, men på en godmodig hvalpet måde. Sif var en gammel svend, så hun ville helst bare ligge og kæle også var der Tyson, som var lidt underlig… :-S Idun og Jonas søster dansede lidt vildt og Idun fik så en svingtur og vupti, så troede Tyson at Idun var noget man skulle fange i luften, – hvilket han åbenbart er god til, for han hapsede hende lige hele vejen rundt om den ene side :-/ ÆV. Det var noget pis, for der skete ikke noget sådan slemt, men hun havde sådan blå mærker, hvor han lige havde hapset hende. Forskrækkelsen og det gik hurtigt over, men det betød jo at hun var forbeholden overfor hundende resten af tiden… 🙁 det var jo ikke så dejligt. Men selvfølgelig forståeligt.

Søndag var der stadig mange der blev – nogen sov i telte og vi havde fået et værelse, fordi vi havde aftalt at blive nogen dage 🙂

Husbonni, Idun og jeg kørte en tur på Stevns klint og gik en tur. Så kørte vi forbi et loppemarked og købte ind på vejen tilbage.
Så lavede vi DAAAAAARJLIG mad til aften 🙂 Mens vi lavede mad, så pakkede de essen ud af bilen og smedede Jonas fødselsdags gave i fælleskab. Rigtig mande-øl-smedning 🙂

Mandag skulle vi desværre tidlig op og køre. Vi skulle ind og hilse på vores nye revisor også skulle vi køre en tur til kbh fordi husbonni skulle vidne.
Jeg satte ham af ved retten og var lige kørt stort set, da han ringede og sagde at han var færdig. Så var vi kørt hele vejen fra ferie på Stevns for at han skulle vidne i 5 min :-/ Æv. Men altså – jeg skulle have skiftet glas i mine briller og bestille et sæt nye, så det nåede vi så også.

Vi nåede tilbage og spiste igen deeeeeeeeeeeeeejlig aftensmad 😉

Det var egentligt meningen at vi ville være kørt hjem tirsdag, men så var det Lanbomuseum husbonni gerne ville se på vejen hjem lukket tirsdag og så ville vi gerne sammen med JOnas ned og se Stevns fort. – Det havde heller ikke åbent tirsdag. Så vi fik ændret vores aftale med de andre, der skulle med i sommerland Sj og at vi kunne gøre det torsdag i stedet.

Så det blev sådan. Så vi hyggede og slappede og badede og lavede snobrød osv hele tirsdagen. Så kørte husbonni og jeg lige hen til Chris der jo bor dernede og sagde hej 🙂 det var hyggeligt lige at se ham og se, hvor langt de er nået med huset 🙂 Tirsdag fik vi også leget rigtig meget med Misha i Idun højde, så de endte med at være super gode venner og ligge op af hinanden og putte om aftenen 🙂 Det var rigtig godt. – Så jeg tror oplevelsen med Tyson gled i baggrunden.

Onsdag kunne jeg ikke sove særlig længe og stod op 830 eller noget. Alle resten af husets beboere sov som stene, så jeg futtede rundt og lavede morgenmad efter alle kunstens regler 🙂 Da det var færdig, så var Misha vågnet. Jeg lukkede Misha ud i haven og gik mig en tur ned for at bade, mens de andre sov.
Mens jeg lå der i vandet, kom jeg i tanke om Misha nu ville få lyst til at hoppe op og snuppe arme riddere… så jeg hoppede op af vandet og gik tilbage… Men der var MISTÆNKELIG stille og ingen misha i stuen eller i forhaven!!!.. HEHE…

Jeg gik om bagved og tadaaaaaaaaaaaa – der stod Misha med hele hovedet nede i en skraldepose, hun havde fået hapset… :-/ Og der var kaffegrums og alt muligt over det hele… Såk!!!…
Så jeg fik ryddet det op og da jeg kom ind igen, begyndte de andre at vågne… Men så havde Misha da ikke spist de arme riddere!! 😉

Efter morgenmaden pakkede vi tingene i bilen og gjorde os klar til museums besøg. Først på stevns fortet, hvor vi var på rundvisning nede i kridtgangene under jorden, som var befestningsværk under den kolde krig.
Selvom jeg jo har levet under den kolde krig, så har det aldrig gået op for mig, HVOR meget Danmark var i midten af det hele. Med hele Wrashawapagten på den ene side og Nato på den anden side. Så sad Danmark lige der i midten… :-/ der er åbenbart efterretninger om at Russerne ville have smidt en større atombombe end der blev smidt i hiroshima midt på stevns. mMmm… det var godtnok godt at den kolde krig ikke blev varm!!!…
Men det var spændende at se Fortet… 🙂

Bagefter kørte vi til Landbomuseet Lundekrog og så det… Det var et hyggeligt lille museum. Med spændende ting fra 18-1900 tallet i danmark 🙂

Så kørte vi på Burgerking ved Køge og spiste aftensmad og kørte hjem.

Så det var en rigtig dejlig ferie…

– over and out –