onsdag 27. maj 09

Der var forældremøde i BH idag. Jeg blev nødt til at have Idun med, da husbonni skulle køre, mens mødet stadig var igang. Det gik sådan set faktisk ok. Hun opførte sig godt og det var rigtig dejligt.

Men altså – på mødet, hørte vi en masse om lærerplaner og de grønnespirer og det.. så kom det til madordningen :-/ Der er godtnok ikke mange der syntes det er en god idé, men vi blev nødt til at komme med forslag til, hvad for noget mad osv. der er en helt masse med indretning osv. Men den model der umiddelbart bliver arbejdet videre med, er en på skolen, der forpagter køkkenet derovre og står for at lave skolemad og sådan. Måske vil vi få hende til at lave maden… Så vi kan bestemme, hvad hun skal lave osv.
Nu må vi se. Det er virkelig bare en fucked up ordning… Men altså, vi må få det bedste ud af det!!!…

Jeg er blevet suppleant, selvom der var flere der gerne ville have mig i bestyrelsen. Men Idun har kun et år tilbage i børnehaven, så det vil jeg ikke 🙂 Men jeg gik med til at være suppleant…

Idun var bare mega træt, fordi hun kommer alt for sent i seng i øjeblikket, fordi det er lyst og det. Men hun sov som en sten, 2 min efter hun havde lagt sig på puden, så det var godt.

Estrids mor, spurgte fra Estrid, om Idun ville med hjem i morgen og sove, så hun kunne se det nye hus. Og det ville Idun gerne. Så når jeg er børneløs i morgen aften. Jeg skal lige op og stemme også skal jeg sy poser til salt 🙂

OG NU skal jeg bare SÅ meget i seng… Zzz…

– over and out –