Mandag 29. juni 09

Ahhh… jeg burde bare SÅ meget gå i seng, for jeg har kun sovet 5½ time natten til idag… mmm… Jeg er faktisk pgså træt og stoppet i næsen, men jeg er glad og har lige brug for at skrive lidt, inden jeg skal i seng 🙂

Men altså… Hvad kan man egentligt sige om frederikssund i år. Hmm… 🙂

– Perfekt vejr…!

– Perfekt selskab.

– Perfekt spot til Sindres Æt’s cirkustææælt

– Super sød prospect Mannklan, som vi lærte meget bedre at kende i weekenden

– Dejligt at nordmændende var på besøg

– Dejligt at the Gruntmann’s havde fået telt

– Dejligt at husbonni fik smedet rigtig meget med Knud og Espen (og gæster)

– Det skønneste dejligste Blót vi havde natten til søndag 🙂

– Jeg fik pillet ved baby (Stine Magrete) og passede hende mens mor og far var inde og se spil – og selvom hun lige var skrigeballon jeg vil være vågen mens jeg er mega mega træt, så var det smadder hyggeligt 🙂

– På mirakuløs vis, så var undertegnede oppe til laaaaaaaaaangt over midnat natten til lørdag og blev faktisk også små-beruset af den gode mjød!! 😀 hehe. Det var smadder hyggeligt og dejligt, at jeg ikke sad og frøs og blev alt for træt af det!!

– Fik startet på min silkekjole, som jeg lige nåede at få bandet godt og grundigt over, til fandt melodien med at sy i silke 😉 hehe… Så nu skal den bare syes færdig også må jeg jo også sy mig en BLING-BLING selekjole, så jeg kan være FIIIN til Charlotte og Jørgens Bryllup i september 🙂

– havde faktisk en rigtig fin nedpakning, bortset fra et lille ‘ups’ vi opdagede LIGE INDEN vi var klar til at køre til Mac’en…. Svogers nøgler til hans lejlighed lå I HANS KISTE!!! Gyyyys… som self stod neders inderst… :-S Det lykkes ham dog med møje og besvær og en skramme på armen at få fisket dem op igen, UDEN at vi skulle pakke hele bussen om…!! Heldigt!!!

Ja, så sluttede det hele herhjemme igår aftes med at komme aaaaaaaaaaaaaalt for sent i seng og skulle op på arbejde i morges hehe… 🙂 Men jeg KOM op, selvom jeg troede jeg aldrig skulle vågne, selvom jeg sad og snakkede med de alt for friske nordmænd hehe… (vi havde JS, SH, Frida og Stine og Yvonne med hjemme og sove)…
Yvonne kørte med mig og blev smidt af på Roskildefestivalen idag 🙂 Dejligt for hende og dejligt vejr ønsker jeg til alle dem på festivalen… 😀

Så er det jo heldigt at sommeren er kommet:

Hil sommeren i Danmark 🙂

Hil Frigg og kærligheden!

– over and out –