Torsdag 16. april 09

Min hals er fuldstændig hævet op hertil aften. Efter maden… Jeg er bange for at det er noget allergi noget, fordi min allergi altid sætter sig der. Men jeg har aldrig oplevet noget lignene… Ligenu er ked og lidt bange… :-/ FOrdi det bare gør SÅ ondt og fordi det sidder I halsen og ikke på mandlerne. Der er INTET at se på mine mandler…

Jeg har lige været til vagtlægen. Han siger jeg skal tage noget mere antihistamin også har jeg fået noget fucker stærkt pencilin, fordi han er bange for at der siddet et eller andet derinde, som min tidligere pencilinkur- der sluttede for 5 dage siden – ikke har kunnet tage…

Det er bare noget fuck… :-/ jeg gider ikke være syg fra arbejde i morgen. Jeg gider bare ikke være syg. Punktum og jeg har fanmer ikke lyst til bare at sidde og føle at min hals hæver op og bliver snæver og gør ONDT ONDT ONDT…

Jeg skulle komme igen, hvis det blev værre…

🙁

– over and out –