Torsdag den 9. april 09.

Men som prøvede… Og prøvede… :-/

Idun har jo fået et bed foran sit hus. På sydsiden… Mor har lavet det. – Og lavet det om – og skal lave det om igen! ARGH. Godt vi har nok af frø…

FØRST: Jeg havde lagt plastik i, lecanødder, og spagnum… – Der er så ikke nogen i skolehaven i sin tid, der fortalte mig om jord. Jorden var der jo bare. Så jeg tænker: Fantastisk. Jord lige ned i højbede-kasserne, smart!! ;o) Men ak… Det så rigtig fint ud og jeg var stolt…!

Dernæst: AK – jorden skal blandes, for at planterne kan leve. Ren spagnum det dur ikke. Så dør planterne. FÅK… Så OP med frøene og de små planter igen. Hvert hul for sig og blande blande, med ler-jord og sand, for at få den bedste blanding… SÅK… MEN NU så det rigtig fint ud og det lignede rent faktisk rigtig jord, hvilket jeg jo godt kunne se at det der spagnum der, det i virkeligheden ikke gjorde. Så fint nok, jeg havde lært noget om at have små planter og frø… GODT SÅ!!!…

SÅ: Begyndte Idun at vande… og MINSANTEN om vandet ikke pissede ud, bagpå huset :-/ FÅÅÅÅK… NU skal hele balladen laves om IGEN… :o( Ihh altså. Hvert hul skal fores med plastik for sig og det skal tjekkes om det er tæt… DET havde MOR jo ikke ligefrem tænkt på :-/ FLOT MOR 🙁
Så det bliver på mandag. Så laver jeg bedene om IGEN IGEN… For SIDSTE gang, men så bliver de FANMER også gode, skal jeg lige sige jer!! ;o) For så er de blevet lavet 3. gang og det MÅ altså være lykkens gang…

Så selvom mor her, havde skolehave i 3 år, da hun gik i folkeskolen, ja så er jeg sku lang lang lang fra gartner med speciale i højbede… Mmm… Giv mig lige et par år eller 5, så skal jeg nok være med. Og heldigvis gør jeg jo kun fejlene 1 gang, regner jeg med… Bare forskellige fejl. ÆV!!!!

MEN – UDOVER det, så har huset nu ALLE ydrevægge og endevæggen isoleret. Mangler nu inderbeklædning på ende og gavl væg og loft beklædningen. Ikke så stort et projekt heldigvis. Husbonni har lavet en SUPER flot dør :O) Så nu er der også DØR i!!!

Derudover, har far skåret toppen af små 55 liters olietønder, så hun kan have gulerødder i den ene og et hindbær-træ/busk i den anden!! HURRA 😀 Det skal stå på terressen…

Så er det jo så… hmm… 5. dag i træk at vi er udenfor og arbejder fra middag til solnedgang. Mandag var det jo så hos Boye og Lykke, hvor jeg var ude og save i deres urskov (4 træer der var savet fældet), sammen med Boye… – Sikke med sol og forår jeg får på næsen!

I morgen skal vi IKKE arbejde … Bare hygge og slappe af. Så det skal nok blive en god afveksling 🙂 Og lørdag har vi håndværksdag og skal give den en ordenlig skalle med kisterne, så de kan blive færdige… – Søndag skal vi arbejde på huset igen og mandag regner jeg med, at jeg skal have Idun ud på en lege-date med en veninde, så jeg kan gå og få ordnet haven og det i fred og ro… Det tror jeg at jeg trænger til. :o) – SELVOM det er hyggeligt at være MOR på FULDTID, som jeg har været her i påskeferien, så er det også OK at rende rundt for sig selv og Husbonni skal jo sove mandag, for han skal møde på arbejde natten til mandag.

Billeder af dagens fremskridt kommer i morgen. Det var for mørkt da vi havde pakket sammen… :o)

– over and out –