lørdag den 11. april 09

Så har vi været ude, hele dagen igen… I solskin 🙂 det var skønt… Det har faktisk været super mega skønt, bare at være ude fra morgen til aften hele påskeferien….

HIL VEJRET. 🙂 Jeg ELSKER simpelthen at det bare har været super mega overdrevet dejligt vejr og jeg har haft fri!! :o)

(de næste 5 døgn – hil vejret!)

Vi har haft mulighed for at bygge på legehuset – faktisk når vi ville. 🙂

Vi har haft håndværksdag idag og knoklet på vores kister, som snart er færdige… ÅHHH det bliver SÅ mega sejt, at have ens stabel-bare kister, hver vores personlige og vores ‘under sengen’ grej – køkken og varer… SÅÅÅ COOL!!! – Så har husbonni startet på hans nye esse også, det er mega fedt, så han får lavet en, der er nemmere at transportere og er bedre kval end den gamle 🙂

MEN – mens vi har været igang med at slibe og bejse osv. har vi hørt radio hele dagen. Radio100, som har haft noget rød/hvid påske halløj, så de har spillet en hulens bunke danske hits… Hehe!!! og vi har DANSET har vi. Indimellem slibninger osv… – De spillede så også Wham med ‘Jitterbug’… hehehe. Jeg er bare ikke så skidego til mine jitterbug trin mere, meeeeeeeeeeen… Man kan vel altid fyre en jive af ;o) Så vi dansede rundt i malerbukser og gummistøvler i solskinnet på græsset. NICE 😀

Men altså… Vi er nået så langt med kisterne, at vi ikke kan komme længere, fordi vi mangler lak!! For filans da vi bruger meget lak til det der halløj. Vi bliver nødt til at give dem skibslak, fordi de skal være vandtætte… Det ER jo danmark, norge og nordtyskland, vi primært begiver sig rundt i… og der KAN det jo godt regne engang imellem… Mmm… Så tirsdag eller onsdag, skal jeg lige stikke snuden ned på lakfabrikken og høre om vi ikke lige kan købe en dunk eller to af dem, for det bliver godtnok dyrt, hvis vi skal købe de små bitte dåser, der ikke engang holder til én kiste… :-/ Fordi de jo skal have 3 lag!! ARGH… mmm Jeg håber at vi lige kan snakke lidt sødt med lakfabrikken, i hvertfald 🙂 Det må jo være noget de har forstand på i hvertfald 🙂

Så i morgen skal vi lige bygge lidt videre på legehuset (forhåbentligt det sidste, så det kun er malerarbejde og det mandag) og så skal husbonni jo på arbejde…

Men mandag, skal jeg gå og nusse det sidste på legehuset, inden arbejdsugen begynder igen… Selvom jeg bare har KNOKLET hele påskeferien 🙂 Men det har været dejligt. Noget helt andet end hverdagen i hvertfald. – OG så har vi da holdt én fridag, hvor vi var til påskefrokost igår. – Men det får lige sin egen berretning. 🙂

– over and out –