Torsdag 2. april 09.

Vi havde kage-orgie på arbejdet idag… En idé, der opstod en dag vi 3 der endte med at være kage-udvalget, sad efter frokost og fik os en grundig snak om KAGER hehehe… Vores dame-chef, fik så den idé, at vi skulle lave en eftermiddag med kageorgie og at vi så kunne købe ind til at lave lækre kager på firmaets regning 🙂

Den var vi med på, og det blev så idag…

Det endte med at være det vildste kagebord.

Ditte havde lavet sådan nogen nødde-muffins-nogen, med cremefriace og friske bær på toppen.

Anette havde lavet en Hylleblomst brabablbla (noget fint fransk noget, som smagte godt) og nogen sarah bernard kager.

Jeg lavede 3 lækre marcipanlagkager med forskellige lækre cremer og fyld i… NAM NAM 🙂

Det var et kæmpe hit og så super flot ud, da alle kagerne stod på bordet. Desværre havde jeg ikke cam med, men der kommer billeder i vores personaleblad af det, vidst nok. Ellers håber jeg at Charlotte er der i morgen, for hun tog billeder af det. Så må jeg lige få et par af hendes. 🙂

Men det var en rigtig hyggelig kage-orgie-eftermiddag på arbejdet… Jeg var dog bare MEGA smadret, for det er lidt hårdt at gå på arbejde, når man stadig er på pencilin og faktisk egentligt er syg, men bare gerne lige vil have bundet sine knuder, inden man har påskeferie.

Nu er der lige én dag igen, som heldigvis bliver nogenlunde stille og rolig – også har jeg påskeferie 🙂 Weee… Det bliver dejligt, selvom mig og Idun skal være græsenker mandag-torsdag – Husbonni er jo på vagt hele ugen, så vi skal være alene hjemme, til han kommer hjem torsdag eftermiddag… MEN – Vi skal nok hygge os alligevel og Idun skal jo lege med sit legehus og det hele… 😀

Også skal vi spise kylling og fisk alle dagene, til husbonni kommer hjem igen hehe.

– NU skal jeg bare I SENG og være frisk til i morgen.

– over and out –