Artikler:

Fra udskibningen til Bukkøy
hvis I bladre i billederne, vil I se Idun og Aviaaja i avisen i Norge. De var SÅ stolte at de ikke kunne være sig selv. At journalisten, så har skrevet forkert og stavet forkert, er en mindre detalje, for vi ved jo alle at Idun var 9 uger første gang på Bukkøy og ikke 9 mrd hehe… Der var selv turister, der har været der alle årene og hilse på os, der kom hen og sagde hej og de havde læst det og undret sig, for hun var da MEGET lille af en på 9 mrd, første gang hehe… Så det måtte vi lige korrigere 🙂 Ellers er det nu meget sjovt 🙂

Og sandelig om ikke Karmøy bladet har en artikel med billeder af vores gode venner, Jan Søren og Siv Heidi, med deres mindste datter Stine Margrete 🙂 Sjovt… 🙂

Brikkevæv: Loulou fik en intro i brikvævningens kunst af Synøve. Synøve så i øvrigt ud til at være dejligt kommet igen. Med farve i kinderne og spil i øjnene 😀 godt gået Synøve! <3 Loulou fattede fidusen og det er jo rigtig spændende at se, hvor god hun bliver! 🙂 Det er jo super nice, hvis en Sindres Æt én blev god til det 🙂 Hun kom i hvertfald godt fra start syntes jeg!!

Rygning af bacon.:
Vi gjorde som kokken på Ishøj sagde sidste år: UDVAND kødet EFTER det er saltet 😉 Så det gjorde vi. Hele natten. Faktisk blev det lige lovlig lidt salt, til mig og Loulou, men andre syntes at det var fantastisk… 🙂 Så en ting midt imellem. 🙂 – Det eneste vi skal have fundet frem, er nogen gamle skind, der ikke kan bruges til andet, eller noget mere stof, der kan bruges til det… For lidt for meget af røgen røg ved siden af (hehe)… Men det gjorde det altså!!! Så det tog liiiiidt lang tid at ryge det, men det blev rigtig godt 😀
Vi stegte det søndag morgen til morgenmaden 🙂

GRYDEN!!!
Husbonni har fået lavet gryden færdig, som der var en umiddelbar bestillig på. Det holdte hårdt og var et lorteprojekt, men gryden var mega fed. Nu var der så gået finanskrise eller et eller andet i det, så hun trak følehornene til sig og det endte med at jeg ‘desværre’ (hehe) måtte melde mig, som modtager af gryden i stedet for…WEeee… mega overdrevet NICE gryde 😀 Totalt flot, mega super cool størrelse, så vi kan lave mad til mange i en håndevending… YUM YUM – vi er glade for vores gryde. 🙂 good work husbonni <3

Og nåååja 😛 KISTERNE!!!
Åh, hvilken fryd at have ORDEN i teltet. HVILKEN fryd ikke at skulle hælden bunden ud af ens tøjkurv for at finde lige den kjole man vil have på. Eller når man lige tager en oprydder og smider folks egne ting, ned i deres EGEN kiste 😀 Åhhh altså, hvor dejligt… 🙂 også ser det mega sejt ud og selvom de er lidt tunge, så er det dejligt at flytte rundt på, i stedet for alle mulige sære størrelser 🙂

Kedelig oplevelse:
Vi havde en kedelig oplevelse med en af de andre handlende, der vil forblive navnløs, da jeg ikke vil være en lowlife dirtbag, som ham… Men han beskyldte os for at sælge lort alt for dyrt og skabte sig helt vildt med en bix fyldt af turister… Så fik han kolde fødder dagen efter og kom med en laaaaaaaaaang blablabla undskyldning og det kunne jeg slet ikke forholde mig til. :-/ Man skal IKKE kaste med sten, når man selv har en crap-bod, med billigt børnearbejde shit… ARGH… Men altså – jeg sagde til ham at jeg ikke kunne godtage hans undskyldning, men måtte tænke over det. Jeg ved ikke hvor længe jeg har lyst til at tænke over det, eller om jeg og resten af Nordulf, både DK og Polsk, har lyst til at godtage den. For den var alt for lav. Hele situationen var bare super sureal og han gjorde sig til den usleste skabning for et par hundrede kroner… Suk… :-/

Vejret:
Omtalt tidligere: Koldt, tørt, dejligt, anderledes, spændende 🙂 Og lige præcis tilpas, til at folk kom til øen på marked 🙂 – Som beskrevet i artiklen, var der psyko mange gæster, så det var jo skønt!!!…

Smedning:
Husbonni fik også smedet en del og lært fra sig. det er bare et super dejligt sted, til at lære fra sig, deroppe… 🙂 Der var en del unge mænd, der gerne ville lære og det var super godt. 🙂 Espen er også blevet vildt god efterhånden!! Han er blevet mere seriøs og vil nogenting. Det er dejligt at se!!…

Nurse.:
Heldigvis havde englænderne en Nurse med 🙂 Med udstyr 😉 for den ene aften lykkes det Idun at brænde 3 fingre fordi hun lige syntes at hun skulle tage noget jern inde i smedjen, som hun ikke havde spurgt om. Av for søren!!!… Så jeg måtte sidde med hende på skødet med hendes lille hånd i vand, til hun faldt i søvn. Dagen efter var hun hos nursen og se på det. Det var heldigvis fint…
Om eftermiddagen, lykkes det hende så at skære sig ret meget i tommelen. Jeg havde været på wc imens, så jeg nåede simpelthen ikke at se det, for hun havde fået et KÆMPE plaster på, men hele hendes lille hånd var fuld af blod… :-S Stakkels pus og hun græd og græd og jeg måtte IKKE se det… Suk… Så til sidst overtalte farmand hende til at gå endnu en tur til Nursen og da de kom tilbage havde hun en sommerfugl og en tommelforbinding på… Hehe. 🙂 Ja, men sådan er livet jo også. Man lærer hele tiden, men når man lærer kan man også komme til skade… Sååee… heldigvis var det noget der kunne laves og det var vidst også en lille smule sejt at have forbinding på anyways 😛

og slutligt…:
Må jeg lige kommentere: Der var REJEFEST i år 😀 weee… Det har jo været væk de sidste 2 år, men kom tilbage i år!! HURRA!!
Rejefest: en satans mængde pil-selv-rejer, citron, mayo og brød… 🙂 Så er det ca det 🙂 også går man ellers bare AMOK!!!
YUM – er nok den kommentar der dækker bedst 🙂

Så det var en rigtig dejlig festival 🙂 –

– over and out –