Mandag 1. juni 09

Nu sidder jeg her. Det er fridag i morgen, så jeg sidder lige og venter en time, før jeg vasker hennaen ud af håret. Jeg har lige nået at fået farvet hår, bryn og vipper. Helt kanon! Det trængte jeg sku også lige til!

Men det har bare været en dejlig weekend. Jeg plejer at syntes at husbonnis korte weekender er mega træls, fordi han ikke når at vende døgnet, vi når ikke at lave noget eller få set hinanden. Men så i denne weekend, havde jeg lovet mor at tage hende på loppemarked lørdag, så jeg skulle til kbh fredag og hjælep hende med at pakke bilen. – Husbonni var mega smart og sagde om morgenen om jeg ikke bare skulle tage bussen på arbejde, så jeg kunne køre direkte til kbh bagefter, så ville han komme med Idun, når han tog til kbh. Og det var da bare den allermest geniale idé!! Så jeg måtte jo så lige pakke mine nelliker inden jeg tog på arbejde fredag morgen, men hellere det, end at køre helt hjem inden!

I løbet af dagen fandt han ud af at han skulle i byen med YYY, fordi der var rock the night. Jeg ville gerne med, men jeg havde for længe siden, lavet aftalen med min mor, så det måtte jeg jo holde. I øvrigt, syntes jeg det var dejligt, at han kom ud af alene, for det gør han så sjældent 🙂
Det eneste der var træls, var at han havde gjort sig mega lækker, på en helt anderledes måde, end jeg er vant til at se ham, så han var liiiige til at spise… Og jeg skulle ikke engang med æv. 😛
(Og for at køre ROCK N ROLL stilen, så havde han prøvet min elskede gamle læderjakke og han kunne faktisk liiiige passe den. Også med hans nye cowboy-stangsmart-busker og stram t-shirt… Wiuu wiuu – så var han hot hot! <3)

Men vi fik pakket bussen, kom alt for sent i seng og op kl. 6 om morgenen… Zzzz… Men hvad gør man ikke for at få stand på loppemarked?!… Mmm 🙂

jeg ringede til husbonni om morgenen, da vi var stået op. Hehe. Der var han kun på vej hjem til min far og Vivi for at sove… Hehe…

Det var meget sjovt at være på loppemarked. Det var på NørreBronx, men der var en fed stemning. – Bortset fra handlen. Det var lidt træls. Det var lidt for bazar-jeg-vil-have-det-gratis-agtigt. :-/ så man tjente nok noget nær det halve, end, hvis man havde stået i Lyngby eller Hørsholm. Men vi havde det nu hyggeligt OG hvis man havde stået i Hørsholm, havde det ikke været nørrebro-rap-battle ting i baggrunden, som lyd-billede 🙂 Og det gav også stemning og der var masser af unge mennesker, der rappede og spillede bold.
Mor fik da lavet omkring 2200 kr, så det var ok fint!!! – Jeg tjente 100 og det passede med de penge jeg havde brugt på colaer og mink-skind. Så jeg var ok tilfreds, taget i betragtning af, hvor lidt ting jeg havde med på loppish…

Vi var hjemme fra Loppish kl. 16. Så nåede jeg at få mig en lur på en time til halvanden, inden jeg skulle op og i bad og gøre mig lækker, inden JEG skulle ud med husbonni 😉 Skønt! Så vi var ude og spise og til fest bagefter. Smadderskønt.
Vi var først hjemme ved far og vivi (Hotel Rødovre – Thanx – we LUVE!) ved 4 tiden. ZNORK jeg var søvnig. Jeg var så søvnig at jeg havde drømt at jeg snakkede med husbonni da vi gik i seng… hehe. VILDT SYRET i øvrigt.

Da vi stod op, så ville vi en tur på KMM… Men da vi kom derud, var arrangør-kim en rigtig dum dum én, så vi ombestemte os og tog indtil kbh sammen med YYY og tog os en dejlig havnerundfart og en is – SKøøøønt!! og rigtig dejlig at gå i solskinnet og kysse sin mand på gadehjørnerne!! Weee… (undskyld YYY, hvis vi var lidt for kæresteagtige idag… :))

Bagefter kørte vi ham hjem og tog ud til MOAR igen, hvor Idun var. Så spiste vi sammen, nåede at tømme bussen, for loppish rester… Så kørte husbonni på arbjede og jeg kunne få henna i og få farvet bryn og vipper… Også KØRTE vi ellers hjem bagefter – og ja… Så endte historien, hvor den startede… :o))

Men Ja- super skøn måde at bruge en af de korte (for husbonni)weekender på, for det har slet ikke være træls og kedeligt og det har ikke været nødvændigt at vende døgnet helt, fordi det har været fest og ballade til de små timer 🙂

Dejligt!!!

Tirsdag skal vi ud og købe ny dvd til bilen til Idun!!! Weee… Far og Vivi er sponsorer!! hvor er det bare fedt. Idun er også mega glad. VI har fundet en fin én som hun skal have… 😀

– over and out –