Mandag den 4. maj 09

Det vil jeg gerne bede om igen 🙂 – Det virkede jo fint i torsdags og nu er det så blevet til KØREPRØVE på torsdag…

Jeg både GLÆDER mig og er sådan lidt… :-S Heldigvis sagde min kørerlærer til mig, at han mener at jeg er KLAR til køreprøve, for jeg var sådan lidt, om de bare ville smide mig til køreprøve, fordi der er meget at lave på køreskolen eller hvad?… mmm…

MEN – Han siger sku OPRIGTIGT at jeg er klar 😀

Så Torsdag kl 15, skulle jeg meget gerne være ZAFIR – The Busdriver 😛

Så Plz kryds fingre, tær og det hele fra ca kl. 13… Jeg får brug for indre ro, mit bus-zen og en masse karma og kærlighed i bussen 🙂 Så jeg også kan overdynge motorsagkyndig med kærlighed 😉 Så han er tilforladelig og jeg ikke bliver nervøs af ham…

og NU skal jeg bare i den grad i seng… Jeg sover bare så pisse røv dårligt for tiden… :-/ Jeg tror virkelig jeg har brug for ferie… Så jeg kan få brudt denneher cirkel af alt for meget om ørerne.

Så er det godt vi snart skal have ferie… Yay…

og bussen blev aflevet til mek igår 🙂 Weee… Han har ringet og givet overslag idag. Perfekt. Det giver virkelig lige ro, at vide at den kommer hjem om et par uger med nye bremser, nye fjedre og skiftet olie og kølervæske. 😉 Så skulle den nok have det nice, til sommer!!!

– over and out –