Onsdag 8. juli 09

Kathrine var hjemme igår. Vi skulle have os en tøse aften… Vi skulle lave mad sammen og spise med TOm inden han skulle på arbejde også hygge singstar og sådan… Også var der jo MJ begravelses orgie i tv også. Det var klamt, men man måtte jo følge med anyways!!! –

VI startede så med at køre en tur til Kongsøre strand og snakkede lidt i en halv time og var faktisk lige ved at få kolde fødder med at bade, men så gik vi i alligevel og det var rigtig dejligt – da man VAR kommet i… 🙂

Så kørte vi hjem og lavede mad og spiste sammen. Det var rigtig hyggeligt. Dejlig god mad og det hele. Kathrine er ved at være dejlig rund 🙂 24 uger nu… Og man kan så småt mærke babyen!!! 😀

Vi fik sendt husbonni afsted, i starten af MJ farvel-begravelses-halløjet i tv. Mens vi sad og spiste fik vi griner på, fordi vi snakkede om hvorvidt det kunne være et mediestunt og de skulle begynde at spille thriller, hvorefter han skulle komme kravlende ud af kisten.

MEN – nuvel. – Det var et stort og rimelig klamt show i forhold til at det var en begravelse og jeg sad altså ikke med tårer i øjnene. Jeg syntes stadig at han lavede fin musik – engang – meeeeen… Nå, men det er jo en lang smøre, hvis man lige skal skrive hvad man syns om MJ.

MEN – det blev også for meget for os og det faktum at jeg fik QUEEN singstar i gave af husbonni i sidste uge – så slukkede vi for det tændte for playstation 😀 Nice…

Problemet var så lidt det – ligesom da jeg prøvede det i sidste uge – at det lød ualmindelig dårligt. Lyden skrattede indimellem og det var sindsygt meget rum-klang på… :-S Altså jeg er godt klar over at vi synger en ANELSE anderledes end Freddie selv (hehe), meeeen- det burde ikke lyde så dårligt. Vi undrede os over det i 10 sanges tid, hvor efter vi besluttede at prøve med en af de andre skiver, for at finde ud af om det var playstation eller skiven den var gal med. Og det må altså være skiven – for det lyder ikke anderledes end det plejer på de andre skiver… mmm. Heldigvis kunne jeg finde bon’en og må bytte den en af dagene 🙂

Efter vi havde sunget, var der sådan et dokumentar program om MJ og det måtte vi så også lige se… Og sammendraget af begravelsen hvor Paris (datteren til MJ) talte til folket… :-/ Det kunne godt have været undværet… Stakkels barn. Hun skal da ikke igennem sådan et cirkus. Helt ærligt. Det gik altså udover min forstand… 🙁

Men klokken nåede da at blive 2330, før Kathrine smuttede hjem og jeg måtte i seng og soooove… Helt til i morges.

NU er det sidste nat før Idun kommer hjem igen. Så det bliver også dejligt at se hende igen!! 🙂

– over and out –