Tirsdag den 17. marts 09

Til bus-teori altså… :-S Jeg føler mig sku stadig ikke helt hjemme i det, for at være ærlig, men nu har vi sat dato for teoriprøve, så jeg har 6 uger ca til at lære det 110% 🙂 Det skal jeg nok nå!!!!

Alt det der med trafikken, det er jo smadder nemt, det bruger jeg jo hver eneste dag. Kombineret med sund fornuft og ingen former for uforudseete ting på billederne, så kører det bare…

MEN!!! ARGH… Det er sku svært at få alt det med regler, bestemmelser, bremsesystemer, gearsystemer og ditten datten på plads. – Dog vil jeg sige, at det går FREMAD, trods alt, men det trækker tænder ud og jeg pukler med det! 😉 Det skal selvfølgelig ikke få mig ned med nakken, det er klart.
NU har jeg fået lov til at låne en teori-BOG fra køreskolen, som jeg kan læse i, for at terpe de emner der er svære 🙂 Så det er sikkert rigtig godt!

Men altså: Teoriprøve og køreteknisk anlæg: 30. april 🙂 Og kort tid herefter: Køreprøve 😛

Også skulle jeg gerne være: MISTRESS OF THE BUSDRIVING 😉 hehe… 😛

Og torsdag, når jeg skal ud og køre doooor bus, så skal jeg køre til Køge og hente Idun hos farmor og farfar i bussen… COOL! 😉 Idun syns det er mega sejt at skulle køre med mor i stooooor bus. – og det syns mor i øvrigt også at det er! 😀

Jeg skal nok huske folk på det, men ellers siger jeg det allerede nu:

SEND MASSER af positive tanker den 30. april 😀

– over and out –