Søndag 5. april 09

Det var godtnok en omgang, at bygge sådan et hus, til Idun. Tilgengæld, bliver det også bare så PRIMA hus agtig, som det overhovedet kan blive… Og det er næsten færdig faktisk!! 🙂 – I de store træk… Så er der alle småtingene og sagerne, der skal gås og nusses om i fremtiden, men i de store linier, er det snart færdig 😀

Igår – lørdag, havde vi store bygge-fødselsdags-fest. Det var fantastisk hyggeligt og vejret var bare super dejligt!! 🙂 Folk stødte til og fra i løbet af dagen og lave en hånd i, hvor de havde evner og kunne… Der var masser af børn til at lege med Idun, så hun hyggede sig også rigtig meget.
Til drikketiderne, blev der trakteret med boller og lagkage og kakao og div… en masser røde sodavand’er og et par øl til de slidende mænn’er blev det også til 🙂

Jeg var lige ved at få krise, da jeg slet ikke havde OVERVEJET at lortet skulle nivileres :S Det var jo et helvede… At få det til at stå, så det både var i vatter og skrå-mål passede og det hele… Pyha… Det tog faktisk halvdelen af dagen. – Jeg har faktisk lært en del om byggeri, ved det projekt må jeg sige!!! Heldigvis, var der jo både husbonni og andre, der har forstand på sagerne, så det stod til sidst! 🙂

Så blev der bygget stativ på og taget begyndte at tage form… der kom en væg hist og pist…

Og Niels var så fantastisk, at skifte lister på de gamle vinduer fra gavlen, så hun har to rigtige hus-vinduer i sit legehus. Mega sejt, ser det ud!! 🙂

I påskeferien, skal vi så have de sidste vægge i og have lavet plantekasser og have sået lidt. Så skal de vægge der er færdige males med træbeskyttelse… også er vi sku ved at være kørene. 🙂

Idun er rigtig glad. – det betyder RIGTIG meget for mig, sagde hun, den lille tutter 🙂 Og hun glææææder sig, til hun skal plante hendes planter 😀 Hun har også fået 2 små jordbærplanter, af en sort, der formere sig helt vildt!! HURRA… 😀 Så inden længe, har vi jordbær overalt… og det er jo ikke en kedelig ukrudt af have 😀

Der vil løbene komme update på huset… Men jeg har lige lavet et lille galleri, fra den første weekend, der blev bygget på Iduns nye hus… 😛 Fancy legehus, på 5 m2, med stå-højde til en voksen. Sejt!!…

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#5′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#5