Tirsdag 7. april 09.

Ja, tøserne kan også!! – eller dvs mest mor!!

Idun har haft Patrizia på besøg idag… Patrizias forældre havde ikke fri, de her dage op til påske, så jeg kunne jo sagtens have to 😉

Så pigerne var ude og hjælpe til med at male først… Ikke særlig længe, så fik de oooondt i armen og blabla… og gad ikke det mere. Men sådan er det jo. Og når de er 2, så er det endnu værre…
Men de har leget, skændes, leget mere, spist osv. Så det har været godtnok…

Jeg har fået malet hele huset… Eller dvs. de 3 ydre vægge, der er på huset nu. Så har jeg fået bygget plantekasse, på hele sydsiden, dvs ud på varandaen, så den er længere end huset. Det ser mega hyggeligt ud.
Så har jeg fyldt op med mursten under huset på sydsiden…
Jeg slebet vinduet og malet det, samt malet plantekassen… 😛 nice 🙂
Så kan vi plante planter i morgen 😀 Weeee… – Vi købte også 2 tomatplanter igår…

Derudover, har jeg bagt boller, kanelsnegle, rendt efter unger og vasket 6 maskiner tøj, luftet ALLE dynerne, skiftet klæde på sofaen og sengetøj på ALLE dyner 😛 Også har jeg lavet en portion kylling i karry og en portion kylling i asparges… Så vi spiste kylling i karry og resten skal i portionspakninger i fryseren 😀 Nice 😛
Og jeg har 4 ruller, hjemmelavet kanelsnegle-bakeoff i fryseren nam nam nam 😀

Fantastisk… men jeg er godtnok også småsmadret nu….

Idun er også ved at gå kold, så jeg vil læse lidt bus-teori inden jeg skal i seng… Der er 4 uger til teoriprøve… 😉

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#6′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#6
– over and out –