Onsdag 5. april 09

For at starte med begyndelsen, så var det det vi gjorde igår aftes… 🙂

Idun og jeg lå tæt sammen på sofaen. Jeg fortalte hende historien, om dengang hun var inde i min mave og hun begyndte at banke på. Altså igår for 5 år siden… Jeg fortalte hende, hvad vi lavede den dag og vi begyndte at tænke på at det måske var nu, hun gerne ville ud og sige hej til os.
Imens gik husbonni rundt og ledte efter videobåndene med hendes fødsel på… dem fandt han. Så det ville hun gerne se. 🙂
Vi kiggede lidt på det, de første par timer er lidt trivielle, med veer, ikke veer osv. også snakker vi en masse i mellem veerne.
Der var også et ‘interviewbånd’, hvor husbonni interviewer mig om, hvordan det nu går osv. Det er rigtig sjovt at se.
Så var hun godtnok træt og vi kunne ikke finde ‘finale-båndet’, hvor hun rent faktisk kommer ud…
Jeg puttede hende. Imens jeg puttede hende fandt husbonni båndet. Vi så det sidste bånd. Det er helt vildt sjovt at se… og selvfølgelig rørene og skønt og fantastisk…

Det er så vildt at se, med tidskoder på og man får en kronologi på. Vi har jo ikke set båndene før nu… Blandt andet, havde jeg jo hele tiden det spørgsmål: ER I SIKKER PÅ DEN KOMMER NU? – fordi jeg var så bange for at fødslen skulle gå i sig selv og jeg alligevel ikke ville føde min baby idag… SELV mens jeg lå med presseveer tvivlede jeg. Der hvor det vendte for mig, var da jeg mærkede hendes hår i vandet… Da blev hun (den) virkelig for mig… Det vildeste er at jeg husker det som måske en halv times tid, før hun kommer ud – men i virkeligheden er det nøjagtig 5 minutter før hun kommer ud… Jeg mærker håret og begynder bare at græde: MIN BABY HAR HÅR!!! – MIN BABY HAR HÅR – nærmest hulker jeg, af bar overraskelse 🙂
5 minutter efter er hun ude og jeg sidder bare og kigger på hende: NAIIII hvor er du sød, IIhhh hvor er du bare sød, hulker jeg i de næste 5 min… hihi 🙂 Ret cute. Jeg nåede så lige at kigge ‘hvad det var for én’ – præcis som jeg husker det: Jeg kigger og de andre når ikke at få et kig også siger jeg bare: Du fik ret skat… hehe…

Nå, men det var så det… Vi endte så med at se det igår aftes og Idun fik lov til at se de sidste 10 minutter af finalen, mens vi spiste morgenmad.
Hun sov simpelthen som en STEN – jeg var oppe kl. 7 og bage boller og dække fødselsdagsbord og det hele… (havde lavet dej og forberedt det hele til børnehaven igår)…
Kl. 8, var vi så inde og vække hende med fødselsdags sang. Hun så bare på os, som om vi var faldet ned fra månen, da vi stod der med flag og sang ‘Idag er det Iduns fødselsdaaaaag’ hehe 🙂 – Men rigtig glad var hun, da hun var vågen og fandt ud af at det virkelig VAR hendes fødselsdag 🙂

Til morgenmaden, fik hun så det lille paphus og hun skulle gætte på, hvorfor hun fik et lille paphus… Hun gættede så at hun fik et legehus og vi fortalte hende, at alle hendes gæster kommer på lørdag og bygger huset med hende og i eftermiddag skulle vi ud og købe ind i byggemarked… 😀
– SÅ sad Idun bare og GLOEDE PÅ OS… Hun glooooooede og gloede… :-S og vi nåede bare og tænke: FÅÅÅÅÅK.. Hun er slet ikke glad! Vi har skudt helt forbi… :-/
SÅ ringede mormor og sagde tillykke OGSÅ kan I ellers nok lige tro at næbbet kom på gled og Idun æææææævlede løs om at hun havde fået legehus og vi skulle bygge det osv. Hun var HELT vildt glad. Hun havde bare slet ikke fattet det og derfor sad hun bare og GLOEDE på os hehe 🙂 PUHA – det var dejligt <3
‘Men skal jeg så SELV gå i Bauhaus??? :-S – jeg har jo altså ikke noget dankort mor!’ HAHA – NARJ skat!! – mor og far og mormor skal med!! BARE ROLIG 🙂 (cute!! :P)

Så kørte husbonni hende i BH og jeg bagte kagemand og kone. Husbonni kom hjem og fik sig en lur, inden vi skulle tilbage i BH for at holde fødselsdagen.

Først skulle de danse balondans… :-S det gik ikke så godt. Ballonerne var skøre og de var ikke rigtig så gode til at få dem bundet på ungerne og de fattede ikke helt hvad de skulle, men det var nu meget sjovt 🙂 Kathrine var med og det var nok meget godt, for Husbonni og jeg, stod lige og varmede frokosten 🙂
Så var der fødselsdagsfrokost, sang, fødselsdagstoget med lys i og til sidst kagemand og kone 🙂 Hun fik et rigtig sødt billede i ramme, fra i vinters, hvor hun havde lavet en lille bitte sne-mand hun stod med 🙂

Efter BH, tog vi hjem og byttede bil til bussen… Vi skulle ud og købe det hele ind til legehuset…
Vi startede med at hende mormor på stationen, hun skulle med. Så var vi i jem&fix og købe plader og regler og alt muligt andet, beslag og sager…
I bauhaus købte vi taget…

Så var bussen PROPPET, så Kathrine og Ove er så søde at købe de 3 gulv-krydsfinérs plader med på lørdag 🙂 – SKøøønt!! Ellers så har vi det hele. Og hun er bare vild med det. Jeg er så taknemmelig for at alle folk bare har sagt. Sæføli kommer vi til bygge-fest – det bliver SJOVT!! 🙂 Og ja, – DET er jeg sikker på!! Det bliver rigtig sjovt og hyggeligt!! – og at folk har spyttet i kassen. Det bliver RØV-dyrt for os (i forhold til normale gaver), men det er sku noget hun kan bruge i maaaaaaaaange år og hun skal sku også mærke at mor har fået lønforhøjelse, så jeg vil vælge at sige: Ja PYT, at det bliver dobbelt så dyrt, som jeg havde regnet ud (der var liiiiiige en masse dimser, jeg havde overset i budgettet hehe… MEN – jeg ER jo altså heller ikke tømrer *blink*)
Det bliver faktisk så stort indeni, at hun kan overnatte derude, når hun bliver lidt ældre… – DET syntes hun godtnok lyder FEEEEEDT!!! hehe 😉

Efter vi havde været i byggemarkeder, tog vi på mac D og spiste… 🙂 Man kunne bare se, at hun havde haft en dejlig dag 🙂

Da vi kom hjem, skulle far have en time på øjet, inden arbejde og vi kørte en tur i svømmehallen, fordi jeg vidste at svømmeklubben er der onsdag og mandag, og de jo ikke har svaret endnu, så vi fik heldigvis nummeret på én vi kunne snakke med. (bortset fra at han så ikke rigtig kunne fortælle os om der var plads eller noget øv.. men vi skal ringe igen i næste uge).

Da vi kørte mormor til toget, kom hun til at fortælle en historie, om da jeg væltede på cykel da jeg var 13-14 år, fordi jeg var ‘mega smart’ og skulle køre uden hænder ned af Bellahøj bakke… :-S Det syntes Idun godtnok var en FRYGTELIG historie… jeg prøvede så at trøste hende og sige, at ALLE store piger falder og slår sig engang i mellem, men at der jo ikke skete noget og det var ikke slemt…

Men det var bare for meget, for Idun… – DET VILLE HUN IKKE!!! Så var hun bare træt og begyndte at græde: Jamen moar!! Jeg vil ikke forlade det ‘lille liv’… (hihi – jeg kunne bare ikke lade være med at smile lidt, da jeg trøstede hende). Jeg prøvede at fortælle hende, at fordi hun var blevet en stor pige idag, var hun jo sleeeeeeet ikke så stor, så hun kunne og skulle alle de der ting og hun var jo stadig en lille pige og havde sit lille liv osv… Men det kunne jeg slet ikke fortælle hende hihi …
Det var bare ligesom at jeg havde sagt: Så nu er du blevet 5 år, så kan du bare flytte hjemmefra… (nåååår pusser!!!!)
Jeg sad og nussede hende, til hun faldt i søvn… Tror bare, det hele havde været lidt overvældende 🙂 For hun sagde bare at det havde været en rigtig dejlig fødselsdag 😀 Så det var bare dejligt!! <3

Udover det, så er min halsbetændelse allerede meget bedre 😀 Jeg kan trække vejret FRIT nu… jeg har stadig ondt i halsen, men stadig ikke feber og sådan, så jeg tager altså på arbejde i morgen. Jeg trænger lige til at få bundet nogen knuder, inden jeg går på påskeferie 🙂

– også har vi jo KAGEORGIE på arbejdet i morgen eftermiddag 😉 og jeg er jo i KAGEUDVALGET, så jeg skal lave 3 forskellige marcipan lagkager til orgiet 😛 – Så nu her, efter Idun faldt i søvn, har jeg lavet fyld og låg til 3 lækre lagkager… NAM NAM!!!! – også trængte jeg bare lige til at tømme min hjerne, inden putkassen i den grad kalder på MOAR’en… som nu er mor til en stor pige på 5 år, der ABSOLUT IKKE er klar til at flytte hjemmefra endnu hehe… <3

– over and out –