Søndag 26. april 09

For fanden da… Jeg er bare glad 🙂 – jeg savner min mand, men det er fordi vi næsten ikke har ses i ugen – selvfølgelig har vi ses og siddet vedsiden af hinanden i bilen osv. i weekenden, men altså, derfor ka man godt savne ham 🙂 – MEN jeg er bare SÅ glad 🙂

Det har været verdens dejligste Nordlys Fest hos Filips stenhuggeri… Super nice hyggelig lille marked… Som sidste gang vi var med. Nice mad, Nice fest, ok salg, hyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyygge… Ikke alene det, men fredag aften var hyggelig, da vi ankom og sagde hej til alle. Sov hos Dres og Jette i Daugård, var på marked hele lørdagen i SOLSKIN I APRIL – HIL VEJRET!!! – Sove hjemme i Daugård igen, søndag efter morgenmaden køre til tyskland og tanke cola og snacks til sommeren, mens husbonni blev tatoveret af Dres 🙂

Møde nye søde mennesker…

Jeg er glad for:

– Min bus (en verden af muligheder for transport til ingen penge)
– At være på årets første marked i solskin
Pensionister, der graver halvdelen af sin løvstikke op, gir os rababer og en bunddække plante

– over and out –