Onsdag den 29. april 09

Ja, så er det i morgen TORSDAG jeg skal til teoriprøve… Kl. 10 🙂
Jeg er faktisk ret rolig og afbalanceret omkring det. Alle mine test-prøver er gået rigtig godt, så jeg kan ikke gøre min forberedelse bedre…

Men i morgen bliver en rimelig vild dag. Jeg skal til teoriprøve, til glatbane-teori, ud og køre bus på vej og på glatbane… Phew…
Fredag skal jeg også ud og køre og i næste uge skal jeg nok køre en gang 🙂 Også skal jeg skal køreprøve på torsdag i næste uge… URKA 😀 Men det bliver super dejligt, at blive færdig og jeg håber selvfølgelig at det klares i første hug det hele!!!…

Men jeg er bare så baldret… Jeg er i totalt godt humør, selvom jeg har mega mega meget om ørerne… jeg har ONDT i ryggen, fordi min iskias har drillet i 2 uger, så det er begyndt at belaste min lænd voldsomt… :o( Men på den anden side, er det snart overstået og snart ferie 😀
JUBIII…

Og i morgen kommer husbonni hjem igen. 😀 weee 🙂 Det bliver dejligt. Dog har det været ok at han er blevet i kbh i denne uge, for vi havde dårligt fået set hinanden alligevel. Sååeee 🙂 og han skal med på glatbane og det også… Så det bliver dejligt at vi har hinanden. Idun kommer lige en tur til farmor noget af dagen, for det bliver nok rimelig kedeligt at sidde og glo på køreskolen hele dagen, for trunten…

I øvrigt havde hun hygget sig vildt meget, hos Patrizia igår og i nat 🙂 Så det var dejligt…

Nu skal trunten puttes om lidt og jeg skal prøve at få styr på min ryg og se desperate housewifes OGSÅ skal jeg i seng… Zzzz…

OG HUSK AT KRYDS FINGRE FOR MIG 😀 kollektiv positiv energi og kørekort til mig 😛 (altså BUSkørekort :P)

– over and out –