Torsdag den 23. april…

Sikke det går… Teori, teori, køre, solskin, være ude… Arbejde arbejde arbejde… Phew.. Heldigvis er der også ferie i sigte … og heldigvis er det jo kun i næste uge med, jeg skulle jo gerne være bestået teori på nuværende tidspunkt om en uge 😀 Juuuuuhuuu… *håber og alle bedes krydse fingre* Men det går godt 🙂

Loulou er super skolefrøken og terper med mig, så jeg er super skrap. Var ude og køre idag 🙂 Det der med køreprøven, det skal jeg nok også klare 😉 Inden længe!!..

Men puuuuhh… jeg er træt. Jeg savner min mand og min familie. Jeg gad godtnok ikke have sådan et liv hele tiden, hvor vi slet ikke ser hinanden.

I morgen må jeg til lægen igen i morgen. Min hals er stadig irriteret, efter en uge, på det der killer pencilin shite… Så jeg vil bare lige snakke med dem om, hvad vi så gør, for jeg tør simpelthen ikke gå en uge igen også bryder det ud 100% igen.
Så jeg vil gerne liiiige undersøges ordenligt. Måske få taget en blodprøve og en forklaring på hvad de troede det var eller er… og om vi kan regne med at det er væk nu… mmm…

Også har jeg bare så travlt på arbejde. Heldigvis er det jo stadig sjovt, selvom der er meget at lave 🙂 Det er bare lige lidt hårdt ligenu, når jeg også har alt det andet…

Nååå… Det er sku lige før jeg skal puttes…

– over and out –