Onsdag 25. marts 09

Hele dagen, at høre i nyhederne, hver time:

Blabla – center for ligestilling af handicappede udtaler blabla om at det er forfærdeligt at der bliver fravalgt så mange børn med downs… :-/

Som om de siger, at det er verdens nemmeste beslutning, at skille sig af med et ønskebarn? Som om det ikke er en sorg, at få atvide, at det barn, du elsker og venter, er sygt og du skal tage stilling til livet, som handicappet?

Som om at, man er et dårligt menneske, fordi man har sagt farvel til et sygt barn? – Jeg har ikke mødt fordømmelse NOGEN steder og 1000 tak for det! VI har kun mødt støtte, men jeg kan mærke, at bliver vred og ked af det, fordi de nærmest udtaler sig som de ca 30 mennesker, der vælger abort efter NF om året nu, er onde :-/

Jeg syntes det er FLOT at man kan tage det valg, at sige farvel i kærlighed. At man kan sige: Du bliver forskånet for det liv, der er i vente for dig, og vi vil forsøge at lave et rask barn.

Der er jo 1000000vis af overvejelser, når man går ind i sådan en proces. Men vi har ikke fortrudt det. og vil aldrig gøre det, men sorgen ligger der stadig inde i. – Er meget mindre nu, end den har været og vil med tiden blive udvisket. – men jeg kan mærke at sådan en debat påvirker mig!

mmm… :-/

– over and out –