Søndag 15. marts 09.

I fredags 🙂 Det var mega skønt…

Normalt bruger jeg IKKE penge på mig selv, det er YDERST sjældent når det sker. Men vi var i København. Skulle ud og spise med nogen venner og først så skulle os piger til vox behandling og bagefter havde vi bord på en restaurant jeg ikke før har lagt mærke til, i på Nørregade.

IMELLEM vox og restauranten, havde vi så lige 45 min, som vi lige skulle slå ihjel… NAM NAM NAM 🙂 Vi kom forbi Femme Fatale, som jeg kun har hørt om, men den åbnede i kbh efter vi flyttede Nordvest på og jeg har aldrig været forbi den. – Faktisk tror jeg heller ikke jeg havde opdaget den, hvis jeg ikke fik den udpeget, fordi det er sådan et kælder lokale, der ser rimelig anonymt ud, udefra…

Men FOR VIIIIILDT… De havde bare det undertøj jeg har drømt om og de strømper. BLONDE STRØMPER, med rigtig blonde… WAU og de var ikke engang dyre 🙂 Og de fineste fintmaskede netstrømper, som endda heller ikke var dyre …

Lykkelig som en forårsblomst der titter op af sneen, fløj jeg op af trappen, med min pose i hånden. Weeee… Fantastisk 🙂

Også ud og spise… Det var også helt vildt fedt!!! – Mongolian, Kinesisk, lidt italiensk, + dessert, kaffe/te og drikkevarer, alt inklusive for 189 kr på en fredag. og det smagte HELT vildt godt 🙂 Og det var faktisk rigtig pænt derinde. Det eneste der var en anelse træls, var at der var lidt dårlig akustik, da klokken nærmede sig 20, for da var ret mange mennesker, men hvis man kommer lidt tidligt, er det HELT i top!! :o)))

Lørdag, var vi så til Mikes fødselsdag i Sakskøbing… På vejen hjem, var vi mega sultne og havde jo lang vej hjem, så vi endte med at stoppe i næstsved og håbe på at der var NOGET at spise… Vi gik rundt i en helt vildt lukket Næstved, men vi spurgte en pige på vej i byen og fandt en Jensens bøfhus. Det var faktisk rigtig dejligt. Det er helt okay sted, at være når man har Idun med og det smagte jo forudsigeligt, men godt.
Så var der så lige BETJENINGEN… :-S Man skal ikke tage til Næstved, hvis man vil have en god oplevelse!!!…
Vi fik ingen servietter, hun glemte at tage vores tallerkner fra forretten. EFTER vi havde fået forretten, opdagede hun at vi ikke havde noget bestik, hvorefter hun kom og KLASKEDE en bunke bestik midt på bordet :-S Da vi havde spist forretten, og hun jo opdagede at vi stadig sad med tallerknerne, blev hun små sur over at vi gerne ville have nyt bestik til hovedretten. Dem kom hun så også og klaskede midt på bordet.
Længe stod hun så med ryggen til os, ved hendes disk og pillede ved noget, hvorefter vi så forsigtigt spurgte hende – halvt gennem hovedretten – om det vi måtte få nogen servietter. Ja, for søren, dem stod jeg lige med i hånden. Øhhh okay, tænker man så! HAHA… Helt sikkert der!!

Men altså, når man er i godt humør og sulten, så slog det os ikke ud i hvertfald 🙂

Vi var hjemme mega sent. Idun sov, så hun var bare lige til at putte i seng 🙂

Så det var bare en rigtig dejlig dag… Eller dage!

– over and out –