Lørdag den 18. april.

Jeg tog til lægen fredag formiddag til akuttiden. Det var blevet værre over natten og jeg havde det rent ud sagt af røven til… :-S

Jeg aflevede Idun hos Patrizia og hendes mor sagde at hun sagtens måtte blive til lørdag, fordi de alligevel skulle holde fødselsdag om lørdagen og det ville være hyggeligt at hun var med. Så jeg kunne bare koncentrere mig om at tage til lægen og det, og Idun hyggede sig til og med lørdag 😀 Dejligt…

Men altså til lægen…

2 af de unge mandelige læger kiggede på mig. Gab op!! Og gloede med spatler i halsen på mig. ARGH, det er det værste… :-/ Men altså, de mente begge to at det så ud til at være noget værre noget, men at jeg testede negativ på strep a… men at de mente at det kunne være noget andet bakterie i kombination med birkepollen…

Så nu er hele leophama flyttet ind i min krop. 3-5 piller 3 gange om dagen… :-S Nam nam og det er fanmer nogen mega piller kan jeg sige jer!!!… Jeg har aldrig prøvet at købe pencilin til 260 kr!!!

1 kæmpe pencilin kombi pille
1 kæmpe antibiotika pille
1 antihistmatim
1-2 smertestillende…

Men altså… her til eftermiddag er det vendt 🙂 Det er dejligt, at jeg begynder at kunne mærke at leophama i min krop, gør et eller andet… Men jeg smager pencilin hele tiden på tungen. Det er klamt… Men sådan må de tvære i en uge…

– over and out –