Vi var til sommerfest hos Sus og Jesper idag 🙂 hyggeligt.

Der var et par, vi har set en gang før, til Susannes fødselsdag sidste år. De har 2 tvillinger, en dreng og en pige. Drengen kalder konsekvent moren for Jytte… Jeg spurgte Pigen, kalder du heller ikke din mor, for mor? Jo – svarer Sigrid, men det gør Marius ikke. Han siger altid Jytte…

Lidt efter kommer Jytte tilbage og jeg spørger hende, hvorfor Marius ikke kalder hende for mor? – Hun fortæller mig, at hun ønskede det var sådan, men han holdte op med det for flere år siden (han er 6,5 år) og når hun spørger ham, siger han:
Du kalder jo heller ikke mig for dreng, vel?

Tjaaa… Så er der jo ikke mere at sige til den sag… :-S

Men gad vide, hvordan han kom til den konklusion som 3 årig?… fantastisk, hvordan børns hjerner fungerer…

– over and out –