Da jeg skrev om Lejre i år, så sad Idun og hoppede vedsiden af, så jeg var en anelse ukoncentreret 🙂

MEN – jeg vil fortælle om en rigtig god oplevelse!

Jeg har jo en før omtalt bruger, som hedder Gudrun. Skønne dejlige Gudrun, på nu 87 år. Hun kan knap se og kan kun gå med rolator og det med, megen møje og besvær. Gudrun og hendes mand Viggo er medlem af venneforeningen og har jo lavet arkæologisk arbejde igennem 50 år. Viggo er jurist og arkæolog og har været direktør for fredningsstyrelsen 🙂

Men altså – jeg fortalte på et tidspunkt Gudrun at vi skulle til Lejre i uge 30 og hun ville Så gerne komme og besøge os. – Jeg tænkte, åh altså Gudrun dit gamle liv, men jeg ville jo gerne have besøg.

Tirsdag formiddag ser jeg så Gudrun stavrende op af Ravnebjerg med sin rolator og hendes datter på nogen og 50, efter sig… HEHE… 🙂 Sikke dog et syn, hvor var det skønt!!!

Gudrun parkerede sin rolator ved vores telt og brugte den som stol, mens vi sludrede og hun fik hilst på både husbonni og Idun og ‘så’ vores ting 🙂

Det var rigtig skønt. Også at se hendes datter – helt utroligt, hvor hun ligner Gudrun!

Hun syntes det var fantastisk at se vores ting og opleve en del af vores liv ude på vikingepladsen.

Nu er deres sidste bog snart færdig, der er deadline til september. – Det tror jeg er godt for dem. Viggo er 93 år og er rigtig bange for ikke at nå det. De har så materiale liggene til en bog mere og den får moesgård folkene lov til at skrive for dem – for det når vi i hvertfald ikke 🙂

Ihh altså – det var vildt dejligt at hun kom, trods bentøj og øjne og alt ikke vil. Sikke en vilje 🙂

Og rigtig dejligt at hun fik hilst på min familie!!

Hil Gudrun! Og Hil Elle – hvor kan Elle dog alligevel også være smuk!

– over and out –