Så var vi på Lejre i år. I uge 30. Vi var der ikke sidste år, da det var uge 29 og vi jo var på familieferie i uge 29.

I år, har de så flyttet det til uge 30, hvilket var ligeså dumt, som at have det ovenpå trælleborg, for det var nemlig Moesgaard ugen. :-S

Nå, men altså – vi udsatte at komme derned til søndag, fordi der var lovet skybrud og stormvejr fredag og lørdag, så vi ankom søndag morgen og stillede stille og roligt op i tørvejr 🙂 Så det var godt. Resten af søndagen slappede vi af og hyggede os 🙂

De andre tog hjem søndag aften, da det kun var os 3 der havde tid til at være der hele ugen.

Mandag, kunne vi ikke få dankort automaten endnu, men den kunne vi få tirsdag.

Vi havde bixen åben og husbonni fik sat essen op vedsiden af teltet. Vi lå på toppen af Ravnebjerg 🙂

Mandag aften havde vi Far og Vivi til middag. Vi ville jo lave bål-mad, men der var mange sorte skyer… :-S så fik vi DOG lavet fladbrød og stegt bøffer, LIGE INDEN, der kom en kæmpe mega skylle…!! Så selve spisningen blev så udsat lidt, fordi vi blev nødt til lige at lukke halvt ned og tænde lys overalt, så vi kunne se noget.

Det var en rigtig hyggelig aften og dejligt at have besøg af dem 🙂 Elvis var én gang ude og rende efter en kat, med en af vores bukke efter sig, fordi han var bundet fast til den… :-S Heldigvis havde vi ikke bundet ham fast til en teltstang!!!

Tirsdag var jeg inde og hente dankortautomaten. Husbonni var i smedjen (den moderne)hele dagen, det var lidt ærgeligt, at jeg ikke havde fået stoppet ham, fordi jeg ikke tænkte på, at det var træls, at jeg var ALENE voksen i teltet/bixen hele dage, da jeg jo dårlig kunne gå på wc eller noget… 🙁 Jeg var mega træt om aftenen, og vi fandt ud af at der var cola på tilbud i Føtex, så jeg kørte ind til Roskilde og gik på cola jagt og købte pizza med hjem 🙂 hehe!!!

Men onsdag, kom Patrizia på besøg. Jeg havde inden vi skulle på marked, syet en hurtig vikinge-pige-dragt, dog på maskine og syet af et par duge jeg fandt på loppe, men det kunne gå, til at prøve at være med 🙂
Men det var sjovt, at have hende med. Hun er godtnok en bavian indimellem og vil gerne løbe om hjørner med én, men det var sjovt. Jeg fandt ud af, hvad det er der gør at de kommer op og toppes, når de gør det. De komanderer med den anden i en møg træls tone, også gider den anden jo ikke at være med. Så vi trænede meget at tale sammen i en ordenlig tone 🙂 det virkede bedre.
De legede sammen og hver for sig og med de andre børn hele dagen, begge piger, så det var rigtig godt 😀
Svoger var der også hele dagen, så det var hyggeligt, Han blev og sov til torsdag, for han var med i smedjen 🙂

Om aftenen var de selvsagt MEGET trætte… Jeg lavede drømmerejse tricket igen og de faldt begge i søvn ret hurtigt. lidt efter vågnede patrizia dog, fordi der var en myg der fløj rundt om hende. Hun faldt hurtigt i søvn igen og tog en bluse over hovedet…
Onsdag aften, var himlen rød, og jeg tænkte: Jan Søren siger: Aftenrød, gir morgenglød… Uhmm…

Jeg havde lovet at være i teltet, fordi det var første gang at Patrizia skulle sove i telt, så jeg havde heldigvis strøm på computeren og lå i min seng og hyggede mig et par timer, til den gik død. Husbonni var i smedjen igen og lavede hemmeligheder… Mmm..!!! 🙂

Torsdag morgen: BRRRUMMBAAAAANG… :-S Ja okay, det var så ikke helt morgenglød, men morgen TORDEN… Æv. Men alligevel vågne op på TORS-dag til Tordenvejr, hehe. Det var lidt sjovt. Det endte med at vi havde begge piger ovre i vores seng og da de blev for mosleagtige, var det tid at de stod op.

Patrizia ville helst HJEM fra morgenstunden. Jeg kunne godt mærke på hende, at hun havde oplevet meget, men vi snakkede lidt om det og hun snakkede i telefon med sin mor også blev hun til lukketid. Hendes forældre gik og lavede køkken, så det ville også være kedeligt at være hjemme, når hun nu var ude af huset, sååee.. Men hun trængte lidt til at komme hjem og slappe af, oven på alle oplevelserne. Men det er jo forståeligt. 🙂

Onsdag aften hyggede vi, gik i bad og slappede af… – Eller dvs IKKE Idun. Hun skulle IKKE nyde noget af at gå i bad!! HEHE. Hun gik rundt i sin blå sele-kjole med bare fødder, selvom det var skiftevis, sol-regn-blæst-skyet hele ugen… :-S Og hun frøs ikke. Om aftenen måtte jeg VIRKELIG tale med hende, for at få hende til at tage jakke på..:!!!! mmm… Mors lille varmbarn!!!…

Torsdag var det jævnt dårligt vejr og vi stillede bixen op INDE i teltet… Der kom ikke ret mange mennesker dog.

Jeg fik alle dage syet en del på min silke-nordbo-særk 😀 det har GODTNOK TRUKKET tænder ud!!!!!… Men nu mangler jeg kun at ligge den op og lave udskæringen!!! YAY… Men det var bare så hårdt, at jeg måtte dele den op i dele og kun tage en lille bid, hver dag, ellers gik jeg simpelthen død!!!!

Fredag kom de andre ‘hjem’ om eftermiddagen. Derudover var der mange gæster der havde meldt sin ankomst. Så både Sus og Jesper og Niels og Nina og Sine og Lasse og alle børnene kom på besøg!!!… Så det var noget af en fest… og fordi vejret jo STADIG var skidt, så kunne vi ikke sidde udenfor… Mmm… MEn – det var jo så stadig godt at vi har et stort telt 😉 Så alle kunne sidde indenfor og spise 😀 YAY.

Vi havde sammenskudsgilde, så det var dejligt.

De sidste gik ved 130 tiden om natten og da var jeg også træt… vi havde spist banener varmet på bålet med chokolade i… MUMS…!!!

Det var rigtig dejligt, at LOulou og svoger var tilbage i weekenden! 😀 AHHH… Husbonni var stadig nede i smedjen meget af tiden og lave hemmeligheder og sammen med svoger også! Hmm!!! 🙂

Lørdag aften fik vi FLØDE OG BACON 😉 Den legendariske ret, som kan være alt muligt, og er bedst over bål – men som altid indeholder fløde og bacon – og andre ting 🙂 det smagte godt!

Det så ud som om at det ville blive tørvejr!!! søndag!! WAUUUUW wauw… Men man turde jo ikke tro noget som helst overhovedet…

Men søndagen gik, ren hygge – uden mænner, der lavede hemmeligheder… – Men det var hyggeligt, at være sammen med LOulou og tøserne.

Husbonni og svoger kom først op lige inden vi skulle pakke ned, selvom stakkels husbonni ikke havde fået en lur så. Det viste sig så, at det husbonni (og svoger når han havde været med), havde bedrevet, var et helt vildt højt og stort grydestativ 😀 YAY – Og selvom det er mega stort, så er det helt vildt let!!! – Så jeg kan flytte det helt selv. Wauw!!! Tusind tak. Så det var en god overraskelse 🙂 og passer til den store nye gryde 🙂

Da kl. var 17, så pakkede vi ned. Det gik faktisk godt, men da vi var færdige kunne bagdørens ikke lukkes.. HVAD?!… Hele bilen stod vildt skævt og da vi havde stået og bakset med den (dvs først mig – også sagde husbonni selvøflgelig: LAD manden komme til, så lukker jeg den!! – hvilket han jo heller ikke kunne. hehe!) Jeg mente så at den var pakket skævt, fordi man kunne se at fjedrene var trykket i bund i den ene side og ikke den anden side… men husbonni fandt ud af at den simpelthen stod helt vildt skævt – for han blev ved med at sige, at det ikke kunne lade sig gøre, hvis det kun var pakningen. For så ville bilen være gået i stykker, hvis det var derfor.
Men altså – så sagde han, at jeg skulle køre bilen lidt frem og VUPTI, så kunne døren lukkes…!!! Efter jeg nærmest kun var kørt 1 meter eller noget frem 🙂 SÅ det var godt. Vi kunne ENDELIG komme på mac’en og vi var lidt sent på den, fordi Husbonni jo skulle på arbejde..: og ikke havde fået en lur om dagen. 🙁
Så det endte med at han måtte flexe en time og tage sig en lur, da vi kom hjem 🙂

TUSIND TUSIND TAK!!! Til alle guder, for at vi kunne pakke ned i tørvejr og få et TØRT telt med hjem!! Perfekt tørre telt vejr hele søndagen – med sol, skyer og blæst 🙂 DEJLIGT!!!

Idun kom i bad – hun var godtnok SNASKET!! Havde hverken været i bad eller fået redt hår i en uge!!! og havde dog fået børstet bisser-…. mmm… 3-5 gange eller deromkrign hehe!!! det er skønt at være barn. Hendes tær var kulsorte, dels af støv og jord, men også fordi hun havde sprunget rundt i kirsebær!!! hehe!!
hun sad i badet i en lille time, før jeg vågede at vaske hendes hår og putte balsam i og rede det 🙂 Så ren blev hun dog!

Jeg kom mega sent i seng, for husbonni skulle jo også gerne komme i bad og jeg måtte jo så vente til der var varmt vand igen… Mmm… Men jeg trængte også lige til at falde ned og slappe af.

Men jeg var godtnok træt mandag morgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! –

Det var en dejlig dejlig uge i Lejre. Stille og rolig… Som det nu er i Lejre…

– over and out –