Igår – jeg kom i børnehaven 2 min i halv 5. Regner med at jeg er i god tid… HVor jeg så ser på tavlen: Husk de nye åbningstider!!… FÅÅÅÅK… Jeg troede først det var fra 1. januar… :-/ Gyyys…

Det er virkelig bare mega træls. Nu lukker børnehaven kl. 1630 hverdag og kl 16 om fredagen. Suk.

Det gør bare at den lille mængde at flexibilitet vi havde i hverdagen, den er røget nu. Jeg vil konstant være i ‘fare’ for at sidde i en trafikprob et sted, når jeg skal hente og det er for tidligt til at farmand kan hente i forhold til at få sovet… :-S

Øv… Så tænke tænke muligheder og et af de bedste bud, er at arbejde længe en dag om ugen og få Idun hentet… og de andre dage, så gå tidligere, så jeg kan hente uden at være ved at stresse helt vildt… mmm…

Men det er bare ikke særlig fedt. Det nytter jo ikke, hvis alle forældre, der skal køre mere end 20 min, skal have en børnehaveplads i en anden kommune end hjem kommunen, for at ens barn skal kunne blive passet…

Men vi ka jo vælge børnehaven i Vig, der har åbent til kl. 17. Så skal vi bare have 40 min længere transporttid i hver ende?!… – Det går sku heller ikke … HVad tænker de ???

Og ja, – pædagogerne er sku heller ikke glade for det. De bliver også presset. Og de forældre der bliver nødt til at aflevere tidligt, har også fået skåret en halv time… :-S Det er jo ikke ALLE der har flextid?!…

Nå… men vi må tænke løsninger… Det er bare virkelig træls… 🙁

– over and out –