“Der står bager her!” – Idun sætter klistermærker i sit sommerpas fra tankstationen. Hun sætter en tegning af en kok ind, men fair nok, det kunne også ligne en bager. – Hun har kigget på tallet og læser under billedet…

‘Der står bager!’

Sorry – onde mor – men jeg kan altså ikke lade være med at fnise, for hun er virkelig sød 🙂

Så spørger far, så Idun – hvad er det for et bogstav det starter med… Og Idun kigger lidt, tænker og svarer K!!! – Flot skat!! <3

Så spørger far, hvad det er for et bogstav der sidder i midten… O svarer Idun efter lidt betænktningstid… og får spørgsmålet om det sidste bogstav!

‘K IGEN’ – svarer Idun…

Far spørger, hvad der så står, under billedet…. K – OOOO – K ???

‘KOK!!!’!!! Svarer Idun og farmand og mor, sidder og klapper stolt i deres hænder, over Idun der har stavet sit første ord…

Idun glor bare på os og siger: Hvad er stolt?… hehe…

– Men grunden til at jeg endnu mere kom til at fnise – som jeg nok også må fortælle, var at klistermærket inden ‘bageren’, hun satte i bogen, var et billede af en frømand, som Idun så siger at der står DYKKER, under… Så spørger vi om, hvad det er for et bogstav der er forrest og hun pejer på D’et bagerst i ordet, som forbogstavet, så hun er klar over at Dykker (d-lyden) var i en af enderne i ordet og hun syntes derfor at det måtte være en dykker… 😀 – Det var også ret flot syntes jeg. Selvom jeg var ved at knække sammen af fnis over at der altså STÅR DYKKER!!! Det starter med D!!! – Undskyld musling, men det var i den forkerte ende hihi…

Men altså – selvom mor fnisede og det hele – så vil jeg sku liiiiige pointere at jeg da er mega mega stolt over min musling 😀

– over and out –