Jeg er startet på arbejde igen. I onsdags. Jeg bliver bare simpelthen SÅ træt… Det er ret underligt, at man får sådan nogen reaktioner. Sidste gang, kunne jeg ikke huske i flere måneder… ARGH… og nu er jeg bare helt fuldstændig sindsygt hamrende træt… Suk…
Men altså – jeg tager det stille og roligt. Er stadig en lille smule sygemeldt, så jeg ikke er fuldstændig på fuldtid endnu.

Men, hvordan har jeg det ellers? Jeg har ikke rigtig ondt mere. Jeg er bare sådan lidt stadig mmm.

Det er bedst, når jeg er sammen med Husbonni og Idun. Det er rart.

Det værste er, når folk kommer og spørger: Nåå, det var da en ordenlig gang influenza eller hva? – Var det SVINEINFLUENZA???…

Så forklarer jeg dem, hvorfor jeg var væk og så siger folk: Ai gudnej – nu igen?… 🙁

Og nej, det er jo faktisk ikke igen. Det er 2 vidt forskellige ting. Jeg kan GODT holde på et foster, sidste gang, kunne jeg holde på det alt for meget. Da burde det have været en tidlig SA, men det var det ikke. Min krop, holdte på noget der var alt for sygt og jeg blev sat igang i uge 15… Det her var en tidlig spontan abort. Sikkert fordi der har været noget galt med fosteret, det er helt normalt.. 30% af alle der ved de er gravide, aborterer, sagde lægen… mmm… Trælse tal!!!… Men altså – helt normalt…

At det her skulle ske, lige efter vi havde oplevet det andet, er fuldstændig statestik. Jeg har været gravid 3 gange, og 30% (altså ca 1/3) ender i SA… Så statistisk set, så burde vi være home-free næste gang!! Både med det ene og det andet!!

Livets mirakel er et mirakel – hvilket jeg først rigtig har lært nu. Hvor mirakuløst det var at vi lavede så perfekt og skøn en datter i første forsøg. Hvor er vi heldige!!!

Men det er IKKE fordi ‘jeg er sådan en der ikke kan holde på dem’… Eller jeg er sådan en der ikke kan få børn, for det ka jeg jo åbenbart godt. Livets mirakel, har bare snydt os 2 gange i træk nu. Jeg håber så inderligt at 3. gang er lykkens gang. Jeg vil gerne være mor til 2 🙂 – JEG HAR TÆNKT mig om!! Vi har tænkt os om. Idun vil være en dejlig dejlig storesøster. Så kærligt et væsen hun er 🙂

Men jeg er sindsygt sindsygt træt!!!… Suk. Jeg kan dog godt lide at være igang igen. Komme ud og opleve hverdagen.

Men nu er det heldigvis fredag. Jeg har en masse kontorarbejde foran mig og en udlevering.

Så kører jeg ved 14 tiden, forhåbentligt… så jeg bare kan være lidt sammen med min familie i aften, uden at klaske helt sammen…

Så er det bare at jeg også ska tænke over et andet af livets store spørgsmål:
HVAD skal vi dog have at spise i aften? – For vi skal have mad inden fredags-slik…

– over and out –