Igår, – lørdag – var jeg til Charlottes Polterabent. Det var inde i kbh og jeg fik afleveret Idun på vejen, fordi hun skulle i tivoli med Vivi idag og se noget med Simon KVam der læste eventyr med klassisk musik til idag.

Men altså, vi skulle mødes derude kl 1030. Hun havde heldigvis ikke opdaget noget som helst og blev taget forholdsvis meget på sengen – dog havde hun fået tøj på, som undertegnede jo ikke rigtig havde på, da jeg blev hentet til polterabent i sin tid… hehe.

MEN altså – vi skulle have hende i tøjet og lige spise lidt morgenmad og sådan, inden vi skulle afsted.

Så var det jo så jeg skulle få overraskelsen. Hun er gravid – hvilket jo er fantastisk. Helt fantastisk, at hun lige skal have barn og har fundet prinsen på den hvide hest og alt det der. Men jeg brød fuldstændig sammen. Fuldstændig. Jeg måtte gå ind i værelset vedsiden af også hulkede jeg bare i … lang tid føles det som.
Mmm… Nå, men altså – så var det da godt at min moar var med… Så hun trøstede mig. Jeg havde mega krise og havde virkelig lyst til at tage hjem. Jeg sad bare og stirrede på gardinet og tudede og tænkte: Jeg vil hjem jeg vil hjem…

Men jeg tog med videre… Det var nok meget godt, at jeg ikke bare kravlede tilbage i min trygge hule herhjemme og ligesom også er ude i verdenen, selvom der er ting som jeg tumler med.

Selvom det var hårdt. Det var skide hårdt, fordi jeg rigtig gerne ville juble og hvine af glæde… Og det kunne jeg bare ikke. Samtidig, handlede hele snakken jo om babybabybabybaby længe… :-/ Hvilket også bare var hårdt, men sådan er det jo. Jeg ville også være ellevild, hvis jeg ikke lige stod i denneher situation.

mmm…

NÅ – men altså – så skulle vi på rundtur på Staden. Med Guide. Jeg tænkte meget over, at hun var den totale modsætning til hende der ROBOT-PSYKO-rundviseren på stevnsfortet… hehe. Men altså – det var en lidt sjov sammenligning. Hun var en idiot til at formidle i hvertfald…
Og samtidig, så tænker jeg også meget over det med christiania. Det er måske i virkeligheden en blog for sig selv, men altså – hun tegnede jo et super rosenrødt billede af Staden, men der er jo altid 2 sider af en sag og i virkeligheden er der måske 10 sider i sagen omkring Staden. Mmm. altså – ja, det er lidt svært og det tager jeg nok i en blog for sig selv en dag.
Men det jeg blev bare ført tilbage til tiden med mit hashmisbrug. Selvom det var forholdsvis kort tid og et halvt liv siden, så var det bare sådan: Nåja, der sad man jo så og havde en nedern koger og der og der… :-/ Æv. Også lige spise frokost på Nemoland, til duften af folk der røg fede. Det var en anelse urart for mig – også oveni det andet. Puha, det var hårdt syntes jeg. Men måske også god nok terapi eller udfordring af mig selv.

Nå, men altså bagefter, skulle vi være hjemme hos Charlotte, hvor hun skulle have massage og ansigtsmaske og en gave (nogen hår extentions, med ægte hår!! sejt!!)….
Også havde de købt sådan en pakke med to ‘ballon-dukker’. Et brudepar, mand og dame. Totalt cute… Og så gik der helt meditations sport i det for mig, og jeg fik samlet de her to ballondyr 😀 Yay. Det var sjovt og de blev virkelig cool – som I ka se 😛

Nå, men bagefter, var vi så ude og synge en sang ind. Sådan noget polterabent karoke, som blev lavet på en cd. Det var sjovt og bare sådan noget, der er godt for mig, når jeg er i dårlig humør 🙂 Jeg havde bare rigtig meget lyst til at fyre den af til singstar resten af natten, som altid er godt for mig, når jeg er nede… mmm.
Men sådan var det jo ikke – Det var jo kun en time, som vi havde betalt for … 🙂 Og sjovt og blev en god sang på cd!!

Så bagefter skulle vi ud og spise på Hackenbush. Det var ok mad også hyggesnakkede vi der også var jeg ellers bare BRUGT som en død sild… Kørte momsen hjem og kørte hjem. Heldigvis så tog jeg chancen og ringede til Loulou, som ikke sov endnu også snakkede vi hele vejen hjem. Jeg ELSKER TELMORE TIL TELMORE!! YAY…

Så det var en blandet oplevelse for mig, men heldigvis var det en super mega dejlig dag for Charlotte 😀 Og det er jo det allervigtigste i hele verdenen!!!… For næstefter selve brylluppet er polterabent virkelig bare den bedste dag, i hvertfald for mig. Så var det bare en af de bedste dage jeg har oplevet 😀 og det håber jeg også Charlotte tænker tilbage på den som det 🙂

Og NU vil jeg bare på hovedet i seng, for jeg er bare traaaaaaat nu… og det er jo mandag i morgen… og jeg er græsenke…

– over and out –