Det har godtnok været hårdt!!! Specielt fordi den sorte mmf, drillede noget. Desværre tror jeg den var blevet for tør, af det der cacao, så jeg tror jeg prøver næste gang, jeg laver sort mmf, så køber jeg flydende levendesmiddelfarve i stedet for og laver det som jeg lavede den blå. Det var bedre.
MEN – når det er sagt, så er jeg ret godt tilfreds med resultatet, trods alt :o) Det er min første, af den slags og det er et ‘surprice’ bryllup – (altså at bruden og gommen ikke rigtig ved hvad der kommer til at ske til receptionen og det er en lille bitte fest :o)) Så de ved slet ikke at der ER en kage
Så når alt kommer til alt, så er det dejligt og den skal nok smage godt!!!
Den er lavet med vaniliebunde (af samme slags som farvelkagen). Så er der hindbærmouse og skildpaddecreme i den nederste og hindbærmouse og vaniliecreme i den øverste.
Samtidig har det været lidt stressende, fordi jeg kun har haft en time hist og pist til at lave den. Så hvem ved, hvad det kan blive til, hvis man havde 3-4 timer en lørdag! 🙂
YAY… Helt sikkert noget jeg skal prøve igen. – Gad vide hvem der skal giftes så… hmm… :o) – og til dem der spørger, så ja, den er sort i bunden, men dem der skal giftes, elsker sort. Køre på motorcykel og har masser af motorcykeltøj og det. 🙂 Sååee det er lavet med dem i tankerne! <3

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#13′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#13
Update, efter brylluppet:

De blev SÅ glade for kagen. Jeg havde ramt dem lige i øjet og de syntes den var SÅ flot og smagte SÅ godt. Yay… De var helt rørt til tårer og sagde at den var meget finere end den de havde set i en konditor (som også var sort), men som de ikke havde haft mulighed for at købe.
Alle gæsterne syntes også at den smagte SÅÅÅÅÅÅ godt. Helt anderledes end alm lagkage osv. Det er virkelig et hit, det med at bruge ‘rigtig’ kage, som bunde. Det har begge gange, været rigtig meget succes. Så nu har jeg virkelig et design i hovedet til min mors 50 års. YAY…

– over and out –