Så har Idun været på Koloni for første gang – med overnatning. Hun var på koloni om dagen, med dagplejen, da hun var lille, men altså første gang som STOR pige, med overnatning og det hele…

Uhadada, hun var bare ikke til at SKYDE igennem, inden de skulle afsted. Det var helt vildt.
Jeg havde jo overnattet i kbh tirsdag, så vi havde ikke set hinanden siden søndag aften. Så jeg tænkte: Åh nej, hvad hvis hun nu er helt vildt morsyg og ikke vil afsted… Men hun var ELLEVILD. Sprang rundt.

Vi var lige ovre og købe lidt ind i Netto og hun sad med benene over kors i bilen og sagde,: Altså Moar, da du var lille og var i børnehave, var det så også sejt at være de store???… 😉
Hun fortalte længe om at det jo KUN var de store der skulle afsted og det var nogen af pædagogerne og en vikar, der skulle blive tilbage og passe DE SMÅ i børnehaven og at det altså var ret SEJT at hun nu var de store hehe 😛

Men det er jo forståeligt. Jeg måtte også fortælle hende, at jeg jo også syntes det var ret sejt at være de store, da jeg var lille 🙂

Men altså – der blev pakket og hun blev gjort klar til at komme afsted.

Hun gik bare rundt om aftenen, uhhh hvornår er det, hvor lang tid er der til osv… Og jeg sagde til hende at hun bare skulle ligge sig til at sove, så ville gå tiden gå hurtigere. Men det troede hun ikke på. Dog fik jeg hende til at sove ved 21 tiden 🙂

Om morgenen blev hun afleveret i børnehaven med koloni taske, drikke dunk og en sovebamse. 🙂 også var det bare ‘Hej hej moar’ og så skulle jeg bare gå… 🙂

Skønt.

Idag da vi hentede hende, var hun rigtig glad og havde haft en rigtig god tur. De har gået ture og leget meget og pigerne var jo kun 3 og havde haft værelse for dem selv og havde hygget og leget godt sammen. – Og været rigtig gode til at putte, så det var godt. Pædagogerne havde simpelthen haft fuldsændig ro inden 21 og til kl. 7, begge dage. 🙂 Coool 😛

Efter frokost kørte vi alle sammen hjem igen og kolonien var slut. Det er nok sidste gang hun er på koloni 500 meter længere nede af vejen 🙂 Men sjovt at se ‘Skrænten’, når vi har boet her så længe alligevel. Meget lille spejderhytte, men hyggelig.

Farmand tog nogen billeder idag, når cam’et er tømt, så smider jeg lige et galleri på. 🙂

– over and out –