Det var søndag. Det var nogenlunde vejr i Danmark. Rikke og Allan havde overnattet og vi havde hygget om aftenen. De skulle cykle STARK løbet heroppe. Et motionsløb på 100 km. I vores bakkede Odsherred. Godt det ikke var mig. Hehe..

Men altså, Idun og MIkkel skulle bare lege mens de var væk også skulle vi ud og vinke med flag nede på Sidinge Dæmningen. Vi tog også truthornet med…

Så da alle cyklisterne kom susende afsted, så stod vi der med flag og truthorn, som et andet heppe-selskab. 🙂 Det var sjovt og alle cyklisterne blev glade, selvom det reelt kun var 2 cyklister vi heppede på Hehe 😛

Da de var kørt forbi kørte vi op og købte ind også forsøgte vi at nå dem, på toppen af Høve bakken, men vi kom lige for sent, så vi fik truttet af bagtroppen, der dog blev glade over at blive heppet på, efter 1,5 km med 10% stigning…. Igen: Godt det ikke var mig hehe. 😛

Men altså, er er så lige et lille potpouri over dagen:

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#14′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#14

Kommentar til billederne… Hehe. På billederne kan jeg ikke genkende dem, men vi SÅ dem begge to og MIkkel var vældig stolt, fordi han samlede FARMANDS ene drikkedunk op, som han kastede til os hehe 😛

Udover det, var det mega mega hyggeligt, at have Rikke og Allan på besøg, det var længe siden. Vi spillede bezzervizzer, som Husbonni havde købt i en miniudgave og spist godt mad 😀 Yay… Også fik Allan taget mål og skrevet op, hvad vi skal bruge til at få lavet førstesalen. Uha, det blir vildt, til gengæld, så blir det så mega overdrevet COOOOOL; når det er færdigt 😀 Yay… – godt vi har hyret Allan til at gøre det for os og med os, så vi har en proff på, der bare kan det shit der!!!

Så det er mest når vi får materialer, at vi kommer til at skulle låne alle folk rundt omkring, til at få materialer op på loftet.
NUJSER hvor vi glæder os.

Men nu er hele balladen inde hos Stark og så må vi se på dommen over prisen og se, hvornår byggeriet kommer igang 😀

Så det var skam en dejlig weekend. 🙂

Og jeg kan nu godt se, hvad det sjove er ved at heppe på cyklister hehe 😛 Det var i hvertfald sjovt, når man kender nogen 😀

– over and out –