IDAG – har jeg taget en rød bluse på… Og jeg kan godt huske, sidste gang jeg havde den på faktisk – Først efter jeg var kommet på arbejde og kigger mig i spejlet igen. (jeg har nok været træt da jeg børstede tænder… :-S)
Men altså – der er nogen MØG TRÆLSE pletter på forsiden, som ikke går af i vask. Jeg kan faktisk godt huske, jeg tænkte: Den ryger lige i skraldespanden når du kommer hjem. Også har jeg sku kommet til at smiden den til vask, hvor den så er endt på hylden… Suk…

Og super nice, når vi har åbenhus på arbejdet og får huset fuld af gæster fra kl. 12… ARGH…

Så nu sætter jeg lige en computer over og boble også smutter jeg ned på Ro’s torv og køber en ny OG SMIDER DENNEHER UD!!!! MED DET SAMME – og ikke i morgen eller når jeg kommer hjem. NU her på arbejdet!!!!…

Så vi må se senere, hvad for noget tøj jeg ender med at have på 🙂 Heldigvis har jeg taget sorte bukser på. Det meste passer jo til det 🙂

– over and out –