Langt om længe. – Holdda helt fest, hvor har jeg meget om ørerne i øjeblikket… Så jeg får slet ikke tid til at skrive.

MEn altså…

Beretningen starter fredag eftermiddag. Fredag den 11. september. Den der dato alle vil kunne huske, altid. Vi var faktisk i helt vildt god tid. Var allerede klar til at køre kl. 16, selvom jeg havde været på arbejde… mmm. 🙂 Hurra.
MEN – Bussen havde jo tidligere på ugen, ikke villet starte og lydt som om den manglede strøm. Så vi havde strøm på bussen. Pillede kablerne af og startede… eller rettere, forsøgte at starte. Suk. den kunne ikke starte. Så hentede vi ekstra batteriet… Den startede stadig ikke. Husbonni målte på batteriet, der var strøm på. Vi sendte bud efter naboen og hans ekstra batterier… Den startede stadig ikke.
Så sagde naboen: det kan være starteren der har sat sig, så det kan være den skal have et gok, så den starter. – den startede stadig ikke. Nå, okay. Så pillede naboen stikket af og gnubbede lidt på det, hvis det var ir, der havde sat sig… det var det heller ikke.
Så konklusionen blev at det måtte være kullene i starteren der var gået. Det sagde naboen at han havde prøvet før, i blabla i spanien, på færgen til tenerife engang i 70’erne osv. hihi 🙂 Naboen har altid en historie til lejligheden.

Men det korte af det lange blev at naboen og Tom, fik skubbet bussen ned på vejen. Det var noget af en bedrift, når den var fyldt med grej. Men det lykkes. Så satte vi træktorv i yaris’ trækkrog og i bussen og trak den igang op af bakke i 2. gear og wroooom, så startede den… men ville altså ikke kunne starte resten af weekenden uden træktorv og et lille hiv hihi… 😛

Nå, men altså – Idun skulle til Bedste Vivi (og Lars, som dog ikke var hjemme), og vi fik heldigvis logget Bedste Vivi til at komme ud til Arken og hente Idun, fordi vi nu var RET så sent på den… Og det bliver jo altså også mørkt rimelig tidligt.

Både Loulou og Jacob var kommet, da vi ankom til sidst. Men det lykkes faktisk at få stillet op i god tid og vi fik en god plads midt på pladsen. Vi faldt også forholdsvis tidligt i søvn, eller dvs. at husbonni faldt rigtig tidligt i søvn, fordi han stort set ikke havde sovet efter han havde været på arbejde…

Vi stillede vækkeuret, så vi kunne være oppe i god tid og få morgenmad og åbne og det… og vi havde jo ikke børn, der også skulle logges i seng eller noget… Kl. 7, vækker husbonni mig og siger vi er for sent på den… :-S øhhh nej, det er vi ikke… Først blev jeg helt forvirret, fordi jeg troede det var Idun der skubbede til mig, men hun var der jo ikke hehe. Så fandt jeg ud af at det var Husbonni..!!
Det var fordi der var meget larm og puslen på pladsen, så han troede alle andre var stået op. Det betød så, desværre at jeg ikke rigtig kunne falde i søvn igen, men nuvel, vi puttede videre, indtil halv 9 ca…

Loulou og Jacob var også oppe. Vi spiste morgenmad i spiseteltet, fordi vi alle sammen var oppe og det var lige vedsiden af vores telt.

Vi åbnede i tide og hyggede bare det meste af dagen. Hyggede, snakkede og hyggede… Og solgte lidt. Der kom desværre ikke særlig mange publikummer, da der bare ikke var lavet noget som helst reklame næsten 🙁 Super træls, når der sidste år var gået helt amok med pr, men i år, var det nærmere i den anden grøft… Også var der ingen skilte.
Ditte og Michael ville komme på besøg lørdag formiddag og de ringede simpelthen da de var på parkeringspladsen, fordi de troede de var kørt forket, fordi der ingen skilte var… mmm… Rigtig træls. Vi fik dog sat lidt pap på hist og pist med at der var vikingemarked, men det hjalp ikke rigtig. Og der var endda gratis adgang i år…!

Men altså – om eftermiddagen, skulle vi jo afsted, fordi vi skulle til Charlotte og Allans bryllup. – det får lige en blog for sig.
Men det var super underligt, at skulle tage afsted, fra vikingemarked… Mmm… Vi fik lov til at tage bad nede på havnen, så det var rart!

Jeg skulle have præmiere på mit silke vikingetøj 😀 Yay. det var super flot og specielt med russiske prinsessekæde til 😛 Nøjser det var flot! Folk sagde, at jeg ikke kunne tage til bryllup i det, fordi jeg ville out-shine bruden. 🙂 det gjorde jeg heldigvis ikke, men det var et fint kompliment :P:D

Da vi kom tilbage til pladsen om natten, var kl. kun omkring kvart over 2… og der var HELT stille. Muse-fuldstændig-bum-stille… Det var helt uhyggeligt…!! Vi tænkte om der var sket noget. Der var ikke et telt, der var lidt små snakken i, bare stille… mmm… Loulou og Jacob sov også. vi havde ellers regnet med at vi skulle hygge lidt, når vi var kommet rimelig tidligt fra bryllup.

Men altså – vi hoppede i seng og puttede i stedet for.

Det viste sig så, at maden havde været dårlig og smagt frygteligt af stald og at grisen ikke var god, så festen var ligesom ikke rigtig startet, før den var sluttet… og derfor var alle gået tidligt i seng, selvom det var lørdag og tørvejr og sidst på sæsonen 🙁

Søndag, håbede vi jo på tørvejr, så teltet kunne pakkes sammen, mens det var tørt, for sidste gang i år…
Vejrudsigten var lovende, men skyerne var ikke helt enige…

Vi fik besøg af Lucif og Jonas og Micha, der syntes det var evig fantastisk at være på vikingemarked, med heste og alt muligt. Nøjser det er skønt at være hund!!
Det var hyggeligt at de var på besøg 🙂

Så kom Fenrir og ville lære at lave fladbrød 😉 Og det havde jeg jo lovet ham. Men blæsevejr er jo ikke liiiige min ven, så det krævede lidt overtalelse, MEN!! Vi fik lavet en omgang fladbrød og han fik nogen gode fif’s så det var alle tiders 😛

Om eftermiddagen fik vi en byge, som dog heldigvis gik hurtigt over og så fortsatte det ellers med at blæse resten af dagen, så det var et tørt telt vi fik med hjem…

Vi fik bimlet en del på det marked. Måske fordi der ikke var så travlt, måske fordi vi bare hyggede … Vi håndværkede ikke særlig meget. Vi var bare mere i hygge-nygge-gear. Det var resten af pladsen vidst også rundt omkring 🙂

Kl. 17, var det nedpakning. Selvom vi ikke var stressede faktisk, så fik vi pakket helt vildt hurtigt og effektivt og var allerede klar til at køre kl. 1830. Det var jo helt vidlt, men ikke destomindre skønt, når det blev tidlig mørkt og man skulle op på arbejde dagen efter 🙂

Så det sidste marked i år, var opsummeret.:

Hyggeligt,
rart,
afslappende,
uden særlig mange gæster
med hyggelige folk
og tørvejr 🙂

Så det kunne vidst ikke gøres meget bedre, andet end lidt mere publikum!! Det kunne være rart.

– over and out –