Så var der tøjbytte igen 🙂 Det var skønt at det lige passede med at vi var i kbh, skønt det krævede lidt koordination og jeg skulle få pakket tingene fredag osv. Men det gik 🙂

Det var dejligt, at grave de sække frem, jeg har gået og samlet i, de sidste 6 mrds tid.

Inden tøjbytte hentede jeg Idun hos moms. Vi spiste brunch og gjorde os klar til at komme afsted. Vi hentede Angelica og Thyra på vejen. Idun var lidt skuffet over at den lille pige var SÅ lille, selvom hun ikke var en baby. Hun havde håbet at de kunne lege lidt mere sammen, men hun syntes at hun var sød 🙂

Vi var der ude til tiden, så alt var perfekt. Værtinden havde en kat, som dog blev oppe i sengen og 4 ørkenrotter, som Idun syntes det var mægtigt sjovt at sidde med 🙂 så det var alle tiders.

Vi forsøgte at dele bunkerne op i ‘bluser’, ‘bukser’, ‘nederdele’ osv. Men det gik ikke så godt, for de blev naturligvis rodet sammen…

MEN – jeg kom hjem med en helt fantastisk bunke nyt tøj 😀 Yay… det er altså bare skønt at man ikke behøver at bruge mange penge, for at få frisket sin gardarobe op!! Så fik jeg købt et ikke særlig brugt satin korset i min størrelse og et par ecco støvler, til hverdagsbrug i efteråret 🙂 Begge dele til en god pris. Så jeg var rigtig godt tilfreds.

Det eneste jeg syntes var ærgeligt, var at der kun kom halvdelen af dem der havde meldt sig til og at deltagerlisten blev lukket, fordi der ikke var plads til flere. Så syntes jeg at det er for træls, når folk bliver væk, uden at melde afbud… :-/

MEN – som de andre gange, glimragende tøjbyt. Rigtig hyggeligt og glæder mig til næste gange 🙂

– over and out –