Altså MOAR. Nu er både min far og mor, blevet 50. Det var vel ikke for tidligt egentligt. Kender mange hvems forældre er endnu ældre og blev 50, allerede da de gik i skole… mmm…

Heldigvis er min mor ikke kedelig, selvom hun er fyldt 50. Vi havde planlagt at hun skulle holde fest i ‘festlokalet’ i AAB afd 16, som hun bor i. Der hvor vi også holdte min konfirmation og 18 års og hmm… sikkert også nogen andre ting.

Fredag havde jeg lavet noget af maden og KAGEN (som tidligere beskrevet). Vi hyggede her hjemme, Tom Idun og jeg. Spiste Raclette og så Talent og det der. Gik i seng i rimelig tid, da vi jo skulle nogenlunde tidligt op lørdag, så vi kunne være i kbh og hjælpe mor med maden og festen og det.

Vi var derinde i god tid. kl. 1030… mmm. Så ville jeg starte med at pynte kagen færdig, så den kunne komme i køleskabet med UCF’en på… Mor havde lovet at købe en sprøjtepose med tyller til mig. Hun havde så fundet en kage-sprøjte i stedet… :-/ Æv. Jeg blev så skuffet og ked af at kagen ikke ville blive som jeg havde designet den i mit hovede, så jeg brast i gråd (totalt 5 år gammel, men altså)… Så det endte med at jeg kørte til Husum i isenkræmmeren og købte mig en sprøjtepose med tyller (et lille grundsæt, -så kan jeg altid ønske mig WILTON i fødselsdagsgave)… Og jeg græd og bandede hele vejen. Dels over at jeg var blevet så ked af det over at det var det forkerte og dels over, at jeg jo så bare selv skulle have købt den og dels over at jeg så var bange for ikke at nå det hele… mmm…

MEN – kagen blev pyntet som jeg gerne ville have det i hvertfald. RIIIIIIIIIIIIGTIG fin, men det HAR jeg jo skrevet om 😉

Nå, men altså – så begyndte jeg at lave maden. Husbonni slappede af, indtil Vivi kom og hentede Idun. Vivi havde nemlig mixeren og diskokuglen og det der med, som de havde lånt til vejfesten… Så skulle han til at lave det.

Der blev både sat mixeren op og diskokuglen og det hele, trods at der var problemer med at trække strøm derind. Vi var i despereat mangel på forlængerledninger osv. ARGH, men det blev løst til sidst, efter en del frustration… :-S

Mor havde så brugt lidt længere end hun havde forventet til at pynte, så hun kunne ikke nå at lave frikadeller og laks, som hun skulle have lavet. Så hun lavede så kartoffelsuppen og jeg lavede resten, på nær brød, bruchettaer og chillirejer, som Anita og Per havde lavet.
Det blev en HAMMER lækker buffet 😉 med alt hvad hjertet kan begære af lækkerier…

Nå, men altså – nu kom gæsterne. Jeg stod stadig i gryderne. :-S Heldigvis kom Anita og Per lidt før, og de har styr på mad (er kokke og arbejder med det), så jeg turde godt overlade dem, at kigge efter maden mens jeg lige skiftede tøj. Jeg kunne ikke nå et bad, så det blev trucker-modellen, med vådservietter hist og pist :-S Nam nam, men altså – jeg følte mig da en anelse friskere, efter trucker-modellen. Så lige en kjole på og lidt make up… hmm.. 🙂

Husbonni fik også tøj på og vi fulgtes til selskabslokalet. De fleste var stort set kommet. Mors venner, min svigermekanik og så mors Farbror Dan (altså Bennys bror) og hans datter og svigersøn (=mors kusine og mand=min grandkusine og mand – Sjovt!)

Middagen var hyggelig og folk snakkede. Jeg sad ved siden af Dan, som jeg ikke havde mødt før og Tom sad vedsiden af Camilla, (grandkusine) som vi jo heller ikke havde mødt før. Der var god stemning og folk var VILDE med maden (hvilket jo er en kvalitet for mig, er folk nyder min mad!!!). Mors veninde Marianne(tror jeg nok hun hed) havde lavet en sang om at blive 50 hehe. En drille-sang. 🙂

Mor holdte en tale og præsentede alle menneskerne. Det var sjovt og dejligt, lige at sætte alle folk på en hylde og finde ud af lidt om dem. Farbror Dan holdte tale. Jeg holdte en lille bitte tale, i forbindelse med kagen 😉

Mor havde forberedt en quiz, som mit hold ‘De Demente’ desværre ikke vant, men kom på andenpladsen 2 point efter vinderne 😀 hehe…

Alle folk hyggede sig rigtig meget og det var rigtig hyggeligt at lære Dan, Camilla og Niels at kende. Jeg kan faktisk se meget mere af mors og min mentalitet i dem end jeg kan i mors familie (lige bortset fra Dorthe) 🙂 De er festlige og skægge og hyggelige og meget udadvente. Det er dejligt. Og sjovt, sådan at få udviddet sin familie lidt. – jeg har også fået Camilla på min linkedin idag 🙂

Efter mad og KAGE – der i øvrigt også vakte imponade 😛 Så blev der snakket og hygget og danset lidt. Mor åbnede gaver og fik rigtig gode gaver fra folk 😀 Så det var skønt!

Henimod kl 24, hoppede mor og Anna og Marianne rundt og dansede ballondans hehe …
kl. 24 sang vi fødselsdags sang og så var vi en lille håndfuld tilbage, der sad og sludrede i nogen timer og brød op ved 3 tiden. Så kørte vi Svoger hjem og kørte til Far og Vivi og sov.

De havde ikke hørt, hvornår vi kom hjem, så idun fik lov til at komme ind og vække mig kl. 950… :-S URKA jeg var znork-træt, men jeg kunne heller ikke falde i søvn igen, for så skulle jeg på wc også blev jeg sulten også også også… Husbonni sov heldigvis, da han jo skulle på arbejde igår aftes.

Så jeg stod op og spiste brunch med far og vivi og Idun. Bagefter lavede jeg kage-galleri og spillede WII med Idun og Vivi og VANDT hehe 😛

Så kørte Idun og jeg til mor og hjalp hende med at gøre rent og rydde op efter festen. Det gik som en leg og vi fik styr på sagerne…

Ved 18 tiden kørte vi til far og vivi, for at skifte tøj og hente husbonni, der stadig sov… Beundrer sku hans sovehjerte… jeg ka meget sjældent sove mere end 8 timer og han snupper snildt 14 timer… :-S Men altså – han kom op og i tøjet og vi kørte TILBAGE til brønshøj 😉

Idun havde fået lov til at lave en lagkage til mormor af resterne fra den store kage og pynte den SELV, så det var hun meget stolt af… Mor var først færdig med at vaske gulv lidt i 19… Så vi sad og ventede lidt…
Da hun var færdig var hun helt FÆRDIG som en karklud, men vi besluttede alligevel, at det var HUA HUA, som jo er tradition og hun hoppede i bad og blev et menneske igen 🙂 så tog vi lagkagen MED på HUA HUA… hehe 😛
Det var super hyggeligt og det ER jo ikke fordi man er vanemenneske (HEHE!!!!), men vi sad ved det SAMME bord, som vi har siddet ved, siden Idun var 6 mrd og mor havde fødselsdag LOL… Og det var fint at vi havde lagkage med 😀

Så vi spiste DARJLIG mad og DARLIG lagkage 😉 Hun har flair for det min pige (eller også var det mor der havde givet hende bygge-stenene) Men hun skal nok lære det! 😀 Hun syns i hvertfald det er sjovt 😀 -Skal nok lige poste et billede, når jeg får dem af mor. 🙂

Så blev klokken efterhånden mange og husbonni skulle på arbejde. Så Idun og jeg blev puttet i seng hos far og vivi… Jeg havde lige en masse i hjernen inden jeg kunne sove, selvom jeg havde sovet AAAAAAAAAALT for lidt, så jeg var godtnok smadret i morges, da husbonni ringede og vækkede os for at hente os kl. 0630… :-S Suk… men altså – jeg klarede dagen idag!!! 🙂

Og NU er jeg færdig med beretningen om MOARs 50 års fødselsdag 😀 Så vil jeg i SENG og snork boble til i morgen 🙂

– over and out –