Idag… jeg kører med OFFENTLIGE TRANSPORTMIDLER!!! For første gang, stort set, siden jeg fik kørerkort og første gang, for alvor, mens vi bor som vi gør…

MEN – det er jo så fordi starteren på bussen er gået og vi skal bruge bussen jo. De eneste dage Husbonni kan ordne det på, er på sin fridag, hvor han så idag har fundet en starter, han kan sætte på bussen 🙂 Yay…

MEN – jeg skulle jo til kbh og voxes og det med Maja, som vi gør hver 5. uge og det er jo så idag. Så for at vi kunne få puslespillet til at gå op, kørte husbonni med mig i morges. Satte mig af på arbejdet og kørte ud i verdenen for at finde sådan en bus-starter der…

GODT SÅ!!! 🙂 Så skulle jeg så nu, efter arbejde med bus og tog hjem til Maja og køre med hende ind til byen og når vi er færdige med tøse-gerninger, skal jeg så sættes på toget på valby og hentes på stationen…

Jeg forstår virkelig ikke folk orker det med bus og tog. Jeg kan forstå, at man gerne vil rundt, hvis man af en eller anden årsag ikke er gammel nok til at få bil eller kørekort, men når man er det, så er det virkelig ikke funktionelt, udover inde i city. Det tager 1 time og 17 min kun med et skift (og i følge rejseplanen, der allerede er skredet, fordi bussen sprang 1 bus over), at komme fra Ro’s Torv til Jægersborg St. Tak spids!!!… Også koster det 4 klip på et to-zoners.

Fair nok, det er fra a til b og jeg skal nok komme frem!! (håber jeg da…)

FOR jeg har jo, som de fleste ved, lige taget bus-kørekort og jeg tvivler fanmer på at den chauffør der kører denneher bus har noget kørerkort. Han kører fandmer som om han har stjålet bussen og bremser fuldstændig vanvittigt og river bussen rundt… :-S Hvad blev der af det der: Når du kører en bil har du temperament… Det skal du ligge låg på… Når du kører en lastbil, så skal du putte dit temperament i en kasse og gemme det helt væk og når du kører en bus, skal du have så lidt temperament, at man skulle tro at du sov…

PUHA siger jeg bare… :-S

Og nåja 😉 Så var den jo lige 8 min forsinket… så jeg er spændt på om jeg når mit tog…

MEN – jeg har computer med, jeg skal nok få tiden til at gå, hvsi jeg da ikke blir raslet helt fra hinanden…

– HOVSA – Så var jeg raslet hen på Høje Tåstrup St. Og kunne skifte til mit tog… Det kan da ikke rasle helt så meget 🙂

Det kommer om 3 min – så det er spændende om jeg når frem… engang hehe…

– over and out – a