Ja, altså – da vi var på ishøj var det jo det der med træktorvet vi blev rigtig gode til… Og den anden dag, da vi havde opdaget at vi skulle på Darkmarket – hvilket vi jo godt vidste, men vi selvf ikke lige havde overvejet at vi havde brug for bussen til nogen ting.. hmm..

Så torsdag var det så alt det der gedemarked med bus og tog for mig, men det super skønne ved det, var at husbonni jo fik fundet den der starter til bussen. 🙂 Yay. Fredag fik han så sat den på, men den opførte sig underligt og ville ikke starte… Mmm.. Selvom starteren, var sat ordenligt på. mmm… Sært.

Det var det der start-relæ, der lavede noget underligt og ikke rigtig slog til. Hmm.. Men det slog nok til, at vi kunne trække den igang lørdag. Hehe. 🙂 gode gamle træktorv!!!

Nå, men altså. Vi endte inde i CITY, med bus og varer og hele balladen… Og holdte ved Vor Frue kirke med fronten fremad, så vi kunne blive trukket igang.

Ohhh yah.. troede vi… :-S

For den var helt død. Den ville ikke starte det der relæ og den ville ikke trækkes igang, når det der relæ ikke ville starte… Så vi trak bussen hjem til svoger med svogers lille polo-classic… :-S Midt i Cph’s natteliv. mmm.. Panserne overalt, fik sig et godt grin… Mm. 🙂 Men hellere det, end at de gav os en bøde, fordi der så ikke var noget strøm på bussen stort set, så den blinkede ret sporadisk med havariblinket… mmm.

Vi får bussen hjem bagved FrbRådhus. Tænker over situationen og beslutter at tage svogers bil hjem til os selv, med Ulfberth og alt hans grej, da de skulle afsted tidligt søndag morgen… Suk… Så ville vi komme tilbage med friske øjne og se på bussen søndag.

Zzzz… Vi var hjemme kl. halv 4 og var GODT trætte… Væltede i seng.
Vågnede kl. 830, fordi jeg skulle på wc og alle jylænderne var oppe. Nå okay 🙂 Har det ikke lige så fedt, med at gå i seng igen, når man har gæster, så jeg blev oppe.

Vi tænkt, hvad vi skulle gøre med falck osv. idag, hvis bussen nu ikke kunne starte derindefra… Jeg sidder og kigger på vores police, fordi vi begge to mindes et eller andet om Tryg-vejhjælp i vores police, men ikke kunne huske, hvad det handlede om…
Og hvad finder jeg. BEGGE biler, altså både Yaris OG bussen, har tryg-vejhjælp, med i forsikringen… ARGH!!!… Og vi har ovenikøbet OGSÅ falck på yaris. Det skal vi vidst nok lige have annuleret…!!!
MEN – det betød så, at hvis vi havde været så super kloge at skrive tryg-vejhjælp nummer ind i vores telefoner, så havde vi hverken skulle trække bussen eller noget andet i nat, men ganske simpelt have trykket et telefon nummer og drukket en et eller andet, mere på den irske vi sad på… MMM!!! Men altså – NU er telefon nummeret i alle vores mobiler hehe 😛

NÅ – vi aftaler så med tryg-vejhjælp, hvornår vi er på frb, for at få bussen hjem igen. Og da de så ENDELIG kommer – 3 timer for sent pga sygdom – så banker han lige kort med en hammer på starteren, sætter strøm til og BRRRRRRUM 😛 Så starter den… MEN – det er simpelthen en celle i batteriet der er kollapset, så den ikke giver spændning nok. Så OKAY – den skal også lige have et nyt batteri. – MEN – startmotoren virker nu 🙂 og vi ved at vi bare lige skal skifte batteriet, også spinner Bussen igen som en MIS… eller tiger eller… øhhh… bjørn, der er forkølet hehe. Men altså RULLER i hvertfald og kan starte selv 😀 Og det er jo kanon dejligt!!!

Så vi fik så også hygget med Svoger idag 🙂 og fik bussen med hjem – og ikke engang på et fejeblad 😀 yay… – Og tilmed gratis, fordi det er med i vores forsikring.

Så uanset, hvor kæmpe kvaj jeg følte mig i morges, da vi havde bokset rundt med træktorv i det Cph’ske natteliv i nat, så er jeg lykkelig for at bussen holder herhjemme og vi kan starte den, når vi har fundet os et nyt dejligt batteri 😀

– over and out –