Weee… Wuuu!!! Renten i Danmark og verden er helt vildt lav… 🙂 YAY… Rentefest. Finanskrisen er super sej, hvis man skal låne penge.

Så havde vi EBH bank. Vi havde en fin vurdering på huset, fordi Ærtebjergvej er en rigtig god vej. En fin vej, der ikke er sådan en vej, hvor priserne går op og ned, men en vej man godt vil bo på. Rigtig fint.

EBH bank krakkede… Vi skulle skifte bank. Vores realkreditlån var jo som de var, men vores boligkredit, til forbedringer og div stod EBH bank, blev selvf sagt op, da vi skulle skifte bank som følge af krakket…

I den nye bank har vi 2 rådgivere. En vi snakker rigtig godt med og er på bølgelængde med, men som er vores erhvervsrådgiver. Også en anden, som er vores privatrådgiver, som virker mindre erfaren og lidt usikker…

Så skulle vi have vurderet huset. Fordi vi skulle finde ud af, hvad vi skulle gøre med vores boligkredit. Vuderingen var helt hen i skoven, selv med finanskrise og alt muligt shite, så var den helt ude i skoven. Næsten en mill lavere end i den gamle bank, selv efter vi havde fået skiftet tag og vinduer (den gamle vurdering var inden tag og vinduer)… Så faktisk en halvering af værdien på huset. :-S

OOOOkay. Vores privatrådgiver, sagde at der var ikke nogen ko på isen, vi ville finde ud af, hvad vi skulle gøre med vores lån, for de kunne jo godt se, at vi snart var færdig med førstesalen også ville der komme lidt mere på vurderingen osv. – Og med vores løninger er det jo fint osv.

Vores erhvervsrådgiver ringede en dag, mens privatrådgiveren var på ferie og sagde, at de nu havde fundet ud af, hvad de skulle gøre med vores boligkredit og det var en god løsning, med en fornuftig rente og en lang løbetid. – SNOT DUM OG NAIV, siger jeg at det lyder fint og tror at alt er i den skønneste orden…

IGÅR – snakker jeg med vores privatrådgiver og han siger at han er ved at lave papirerne, til vores førstesal’s lån og det vil give os en ydelse på 1200 kr ekstra om året. :-S Jeg undrer mig en DEL, da det ikke just er et lån på rigtig mange penge vi taler om og han siger: Ja, men det er jo fordi renten er 11,6 procent…

WHAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så det betyder at vi betaler ligeså meget i ydelse for et lån der er under halvdelen af vores store realkreditlån??? – Spørger jeg ham så. – Øhh ja, hvis du vælger at se det på den måde, siger han så… Og jeg er bare… Øhhh, altså hvilken anden måde, er der at se det på?

Og han ævler løs om at vi jo kan lave det om, efter vi har fået førstesalen færdig, som Allan heldigvis snart går igang med…

Jeg siger, at jeg er DYBT utilfreds og syntes det er helt ude i hampen…

Han ringer en time efter og siger, at han har fået den ned på 9.25 i rente i stedet for. Det er STADIG næsten dobbelt så meget som et fastrente i 30 år, lån. Så siger han at det er fordi det er et FORBRUGSLÅN. FANMER NEJ!! Det er til boligforbedringer!!! SKU FANMER!!!

Men andet kunne han ikke gøre.

Jeg kunne leve med det, hvis det var 6 eller 7%, til nød, til vi kunne få det ind under det andet lån, men fanmer ikke om jeg vil betale 20-30.000 for meget i rente om året. Til INGENTING!!!

Det er totalt langt ude, for det er jo ikke fordi vi ikke har penge til at betale lån tilbage, men jeg har bare ikke lyst til at betale 2-3000 kr mere om måneden end nødvændigt. Vi kunne gøre SÅ meget dejligt for 2-3000 kr om måneden. Desuden har jeg IKKE lyst til at banken skal have de penge. Det virker helt fuldstændig gak i skoven :-/

Jeg ønsker mig så meget en anden løsning!!… Så vi må ud og se efter nogen andre banker eller noget, der vil give os en anden vurdering og en anden slags lån, for det er totalt gak. Jeg er så gal og vred og ked af det, over at blive flået på den måde.

Alle dækker sig ind under fucking finanskrise. Det er bare et ord, som de alle sammen dækker sig ind under, for at lave panik handlinger…

Vi HAR dækning for pengene, vi HAR løn til at betale for vores lån, også betyder det at vi skal FLÅES, fordi en eller anden latterlig dulle fra HOME, lige syntes at vores hus er under halvdelen hver, på et år. Selv med finanskrise, kan det ikke lade sig gøre og slet ikke i vores område…

Æv noget shit fuck pis.

God FE, plz kom og hjælp os… Banken skal IKKE have 30.000 kr af vores penge, ekstra om året til ingen ting… 🙁

– over and out –