IDAG idag idag… Jeg har faktisk næsten fået min park i forhaven.

SÅ sindsygt 🙂 Vi har været 5 mennesker, 3 motorsave og en FLISHUGGER-MOTHERFUCKER-MASKINE!! YAY…

Så sindsygt. Jonas har svunget motorsaven med proffessionel præcision og udryddet 3/2 af vores forhave 😀 Samtidig har Uffe gået rundt med kædesav og udgydet lyster i motorsavens kunst og Husbonni har tænkt og skåret ned. Samtidig har jeg hugget flis. Og Lucif har hugget flis og de andre har hugget flis, for adspredelsens skyld.

En FLIS-MOTHERFUCKER-MASKINE, er en super sej mega lækker overdrevet for vild ting!!!! Hele vores forhave, ex frugttræer, fylder nu ca 1½ kubikmeter. Det er helt vildt! Så vi har ryddet op samtidig med at fælde. Rydde, fælde og flise. Nøøøøøøøøj, det var SÅ mega cool.

Vi har fået stynet poplerne og fældet en masse træer og buskadsen nede ved vejen og alt muligt vildt.

Lucif og jeg er blevet begravet i flis, så kun vores hoveder stikker ud. Idun var skeptisk og syntes ikke lige det var det fedeste at blive begravet hehe 😛

Pludselig kørte Nina, Niels og drengene forbi og beundrede værket. Eller også var det fordi de var på vej ned til Sus og Jesper hehe 😉 Men de var super imponerede over vores værk og snuppede så Idun med ned til Sus og Jesper, så hun kunne være der nogen timer.

Indimellem har vi SPIST dejlig mad – sæføli og nu er der en dejlig æble tærte i ovnen 🙂 Uhmmm…

Og FÅÅÅÅK hvor er jeg bare mega mega smadret i min krop!!! Men på den gode måde.

Nu sidder folk og hygger, en laver læder, nogen sidder med deres computer og imens ser vi DR2 temaaften. – Og om lidt Boxning, til æblekagen 🙂

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#19′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#19

Next chaptor i morgen 😛

– over and out –