FØRST:

HIL VEJRET!!! – Tak tak tak, for skønt vejr i weekenden. Det passede perfekt, til hårdt arbejde, frisk luft og masser af dejlig efterårslys 🙂 Ikke for koldt og ikke alt for varmt, selvom man bare svedte tran, når man knoklede… 😛

Ja, altså forhaven 🙂 Weeee…

Der mangler bare et par bunker jord, der lige skal flyttes rundt, en bunke affalds-træ der skal på skrotteren og en bunke murbrokker. Men så er den faktisk fin, til at kunne holdes med havetraktoren alene! WAUW. Alle træerne, kan man gå rundt om og de er rent faktisk træer og ikke bare krat.

Der kommer sindsygt meget lys ind i haven i dagtimerne og det ser bare super godt ud. Det er noget helt andet at se på end før! Det er helt sikkert!!

Jeg er totalt mega sønderbombet, smadret og fuldstændig en plukfisk, men jeg er lykkelig, euforisk og glad. Dels over at have brugt min krop til noget fornuftigt. Fået frisk luft, spist dejlig mad, hygget mig med søde mennesker og fået lavet en park 🙂

Det har simpelthen været et super godt hold, med det rette antal motorsave, de rette maskiner, de rette mennesker til at betjene dem og en ekstra traktøse, så jeg ikke behøvede at løbe efter saft, sodavand, vand og snacks hele tiden! PERFEKT simpelthen!

TUUUUUUUUUUUUUUSIND tak til dem der har hjulpet i weekenden 🙂 Det har været GULD og ædelstene værd 😛 😀 🙂

Så vores forhaves krat, buske, overskydende træer osv, fylder nu 1½-2 rum-meter brænde og ca 1½-1 kubik meter flis 😀 Hehe!!! Det er bare fantastisk. – og alt er stort set ryddet op nu! Der mangler lige en bunke brænde, der skal saves op med tøse-kædesaven og så er det faktisk bare i vinkel! – I forhold til de ting der er naturlige derude…

Så her er lige et par billeder af, hvordan det så ud, da der stadig var lys. Vi nåede at få ryddet lidt mere op end det på de her billeder, men der var det for mørkt til at fotografere!

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#20′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#20

WAUW WAUW siger jeg bare!! 🙂

– over and out –