I onsdags, havde Kathrine og jeg aftalt at vi skulle i biffen på Ro’s Torv efter jeg havde været på arbejde… – Jeg havde kørt med Husbonni til kbh tirsdag aften, for Idun var jo på efterårsferie, så jeg havde ikke noget at gøre hjemme alligevel. Samtidig var det smartest, hvis jeg kom til Roskilde uden bil, så jeg ikke skulle hjem og nå at give bil til husbonni osv…

Så jeg tog ind til moar og fik farvet hår og vipper og bryn 🙂 Jipiiii!!! Så dejlig hun ser ud igen 😉

Jeg sov hos moar og skulle så med bus og tog på arbejde. Lidt grænseoverskridende, men altså. Afsted med 5A til nørrebronx st, hvor jeg skulle skifte til 4A og købe mig et klippekort, da jeg kun havde et klip på det andet. Nå okay, så virkede dankorten ikke. ARGH og der var dankort nedbrud i hele danmark! Gyyyys. Hvordan skulle jeg så få købt et klippekort. :-/

Jeg tog videre til Valby st, hvor jeg gik i 7/11, hvor at se om dankorten virkede der. Mor sagde at de havde sagt i Radioen, at den var kommet op igen, flere steder 🙂

Han sagde at vi godt kunne prøve og jeg kørte mit kort igennem og vente-vente-vente-BIIIB 😀 Yay, den virkede igen.

Så med toget til Roskilde. Jeg sad og snakkede i telefon og blev kostet ud af kupéen. Fair nok 🙂 jeg vidste det bare ikke… mmm…

På roskilde st, videre med 600S til arbejdet.

På arbejdet, var der bare pisse koldt, fordi jeg jo har måtte have åbent vindue, pga den der kloak-stank på mit kontor 🙁 Så lukkede jeg og satte varme på, men da der var varmt nok, begyndte det at stinke igen 🙁 Så det endte med at min spændingshovedpine, fra de andre 2 dage, blev fuldstændig sindsyg og jeg blev hjemme torsdag og fredag, fordi jeg var svimmel og kvalme hovedpine og måtte få totalt hardcore massage i 1½ time af Lykke og alt muligt 🙁

Nå, men altså – vi nåede så til at Kathrine kom og hentede mig på arbejde og vi gik over på Ro’s torv. Først gik vi en lille tur rundt også gik vi op på buffet restauranten, der er blevet lavet om til en mexi-buffet-ting, nice. 🙂 Smukke, runde skønne Kathrine, er blevet forvandlet, til den skønneste ØSTROGEN PUMPEDE GRAVID KOST, der virkelig er totalt kompromisløs og SKA DA HA!! agtig 🙂 Helt fantastisk, når man er vant til at hun bare er så sød, med sød på 🙂 Det var bare så skønt, fordi man kunne se, at det var Hormoner det hele og det bare klædte hende rigtig godt, at sætte sig selv lidt mere i centrum 🙂

Maden var fin og vi gik ned i Føtex, for at se om vi skulle købe biografslik dernede. – Det var ret kedeligt, for bland-selv-slik ER altså det bedste når man skal i biffen, så vi købte en danskvand hver og gik op i biffen og købte slik. Heldigvis havde jeg købt en print-selv-billet, så vi slap for at stå i 10 meter lang kø 🙂

Filmen var rigtig god og så spændende på tidspunkter, at jeg næsten troede at Kathrine ville give sig til at føde hehe 😛 Det gjorde hun heldigvis ikke i biffen. Spændende at se, hvornår det blir. Det blir jo i hvertfald inden 5 uger!

Kathrine kørte mig hjem bagefter og vi sludrede lidt og hun fik en sæk gamle håndklæder med hjem til fødslen 🙂

Så var jeg helt alene og ville putte mig til et afsnit af DH på Sputnik.dk…

Det var nogen gode dage…

– over and out –