Min telefon altså – min 5300 express music, den er død. RIP! – eller altså heldigvis kun skærmen… Så heldigvis har jeg jo et kabel, som jeg har sat den sammen med og nu har jeg fået lavet en brugbar sikkerhedskopi med kabel! 🙂

MEN – den har det ikke godt. Den går i stå i sikkerhedskopierne, så jeg kan nok ikke få gemt mine beskeder :-/ Æv æv.

Det vildeste er, at jeg bare tabte den, liiiiige over gulvet. Men BUM ned på ryggen også døde skærmen bare. Jeg har jo tabt den maaaaaaaange gange, men idag så sagde den STOP! GIDER IKKE MERE sagde den…

Så nu har jeg lige bestilt en ny fon på telmore, heldigvis er mine håndjern jo overstået, så det er jo godt 🙂 Bortset fra at jeg ikke har nogen ekstra telefon i skuffen, for jeg har været så kæk, at forære mine gamle telefoner væk. 🙁

Jeg vil selvf også prøve at indlevere den til rep, men jeg kan jo ikke vide, om de æder den, når den nu er tabt. MEN man kan håbe 😀

Så har jeg jo to.

Men altså – jeg har jo længe gerne ville have en ny fon, så det er jo så idag, jeg skulle bestille den. Med godt cam (5mpix), blitz, gps og det der. 🙂 og stadig ikke til en mill… Så det er jo også godt.

OG tilmed med håndjern på 199, som jeg jo alligevel taler for. Så reelt, betaler jeg jo kun for startprisen. GENIALT.

Men røv træls, med mine beskeder, som jeg gerne ville have med over!!!

mmm…

– over and out –