Det er en underlig tid. Jeg var til MUS i mandags. Det var selvfølgelig skidegodt… Jeg har hele tiden en fornemmelse af, at mit arbejde er super glad for mig. Både mine kollegaer og mine brugere. Det er super godt. Jeg får rigtig meget ros og vi snakkede om mine muligheder det næste år. Super godt det hele. Det er dejligt, at få rigtig meget ros. 🙂

Samtidig, var der kommet en mail sidste uge, at der var varslet at der skal spares 2% på driftbudgettet næste år. Det betyder så 900.000 kr = det eneste sted, der kan spares er 1½-2 hele stillinger i kommunikations afdelingen…
Tirsdag, dagen efter min MUS, var der så alm personalemøde. På personalemøde, var så det største samtaleemne, var så selvfølgelig de varslede fyringer. Ledelsen siger, at det vil blive effektueret allerede fra næste uge, så dem der skal væk, får det atvide tirsdag eller onsdag.
Jeg er så ikke bange for min egen stilling, fordi jeg ved, jeg er den eneste der har den funktion hos os og samtidig så ved jeg at man er pisse glad for mig. Så det er ikke det.
MEN – på mødet bliver der så drøftet, hvilke kriterier der er skal være for fyringerne osv. Så begynder en af mine kollegaer at sidde og gnække, og siger: GODT man er tjenestemand. FÅÅÅÅCKING TSK siger jeg bare!!! Det kan sku godt være at du tænker det, men det er fanmer langt ude at sige det, når der er folk der sidder og er virkelig bange for at blive fyret.
Så blir der lavet en håndsoprækning, om hvor mange der er tjenestemænd, bare sådan lige. Det viser sig så at være ca 1/3 af kommunikationsafdelingen. Mmm…

Nå, for det andet, så har jeg en kollega, jeg flere gange har snakket med min leder om, fordi jeg har svært ved at han ikke rigtig yder noget, i forhold til os andre. Han forsvinder altid ‘meget belejligt’ og samtidig har en anden af mine kollegaer, blevet bedt om at signere for en række indkøb, da han var syg igen og det viser sig at der er en række uregelmæssigheder. Der er købt en masse masse ting, som intet har med vores brugere at gøre, og som vi umiddelbart ikke kan se er i huset eller hører til i huset.
Det har jeg vidst et stykke tid, men ikke følt at jeg har vidst, hvad jeg skulle gøre med min viden og stadig har følt at jeg måtte gøre noget. Min kollega, der fandt den viden, føler sig ikke hørt af ledelsen og er meget ked af det og bange vedr. fyringerne, fordi han føler han har skrabbet for meget op og føler ikke at han bliver hørt… – Problemet er bare at han KNOKLER og er den i min afdeling der knokler allermest. (jeg gør også, men af gode grunde ikke så meget som ham, da jeg kun er ansat i afdelingen 40%). MMM.
Jeg har så snakket med min anden kollega om det, fordi jeg simpelthen bliver nødt til at dele det med nogen… Jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre. Så vi beslutter i fælleskab, at gå til ledelsen med vores viden, fordi vi bliver nødt til at få afklaret, hvad det handler om. – Det er vores pligt. Virkelig vores pligt. Det handler slet slet ikke om fyringerne, da jeg længe har følt at vi ikke skulle have ham ansat pga hans indsats, men jeg bliver simpelthen så irreteret, når jeg ser på ham, fordi jeg har en viden der føles som om at det bare er så UREGELMÆSSIGT. Så jeg bliver nødt til at få det afklaret. – Det er så meget rart. Vi har fået det formidlet til vores stedfortræder, der vil se på det i aften, fordi vores forstander, er væk resten af ugen…

Men det hele føles bare så underligt. Så mærkeligt og underligt og træls i virkeligheden. Det er virkelig en underlig situation, fordi jeg egentligt ikke er bange for at miste mit eget job, men jeg ha rbare super ikke lyst til at miste en god kollega også have en kollega der ikke laver noget, blive der. 🙁 Æv.

Samtidig har jeg jo alligevel den tanke: HVAD nu HVIS det var mig. HVAD så? Jeg ville lyve, hvis jeg ikke havde haft den tanke. Jeg elsker bare så meget mit job. Det er det dejligste job jeg i mit liv har haft. Så jeg har IKKE lyst til at miste det. Men det ved jeg også godt at jeg ikke gør. 1½-2 medarbejdere ud af 35, hvor 1/3 del er på randen af efterløn. Det gør jeg selvfølgelig ikke. Men det er i hvertfald sikkert, at min arbejdsplads, har en rokketur og man vil skulle vende sig til at være der efter næste uge…

Fanmer fucked up og jeg er meget spændt på at se, hvor det ender… HÅBER bare det ender godt!!!

– over and out –