I weekenden – altså fra torsdag til søndag, var vi på IKKE-vikinge-ferie, med hele Sindres Æt, nede på Weissenhauser strand, dernede lige over med færgen, fra Rødby. 🙂 Skønt.

Vi stoppede på vejen og hentede Loulou og Avi og senere i Køge og hentede Svoger, så havde vi kun lidt over en time tilbage til færgen. – Så må jeg så også lige sige, at Fynsvej, er den bedste ‘Monark’ jeg har været på nogensinde hehe 😛 HIL svigermor, fordi hun havde lavet mad til os, så vi var mætte og glade til resten af vejen. Så vi kom lige forbi, spiste og kørte videre mod færgen. Tak for mad svigermor <3

Vi nåede til færgen… og vupti, den holdte lige og læssede biler af og så kunne vi køre ombord 😛 NIIIICE 😀 Ingen ventetid.

På den anden side, kørte vi lige lidt. Ankom, fik nøglen og var installeret ved 22 tiden dernede. MEGA fed lejlighed 😀 Den var kæmpe stor og i stuen. Lige oppe ved hoved-strøget, så super centralt. 3 stooooore soveværelser, en stor stue og 2 badeværelser. Kunne ikke være bedre 🙂

Det eneste der var skod, var at vi var blevet fejlinformeret vedr. freizeit-pass… Det havde de ikke mere dernede, fordi legelandet jo var blevet bygget om, så det var nedlagt. Derfor skulle vi selv betale for legelandet, men det var så til at leve med.

Fredag morgen, efter morgenmaden, kørte vi på shopping, for vi kunne ligeså godt købe alt, hvad der skulle købes, så det var overstået. Så vi købte mad og snask og dååååsecolaer og alt det der man nu skal købe når man er i tyskland 🙂

Incl lige alt det der der normalt koster boxen til jule-konfekt 😀 Kanon! Konditormarcipan osv… Nam nam 😀

På vejen tilbage, stoppede vi ved det der Wallmuseum, husbonni og jeg så sidste år, da det var lukket… Det havde simpelthen ÅBENT 😀 YAY. Og det var bare et super fedt museum! Det meste af det de havde var fra 800-1200, så lige vores tid også. Det viste sig at være den næst-sidste åbningsdag i året og de var glade for at få gæster. mega fedt 😀 og helt sikkert en bonus oplevelse 🙂

Da vi kom tilbage spiste vi dejlig frokost og smuttede i badeland i 4-5 timer 😉 Det var skønt… Pigerne var bare HELT færdige bagefter og vi besluttede os til at give dem børnemad og en dvd, så vi kunne spise mexi-mad i fred 🙂

Efter maden puttede vi unger og drak asti og spillede Bezzerwizzer til kl. aaaaaaaalt for sent 😉 Vi var bare ved at vælte af træthed til sidst, men jeg vandt 1 spil, så jeg elsker stadig bezzerwizzer hehe 😛 – Bare kom an!! 😀

Lørdag morgen besluttede vi at gå i legelandet, efter morgenmaden… Det blev til en lang dag!! 😀 På vej derhen, stod vi og stenede ved et af de der akvarier… Der var en suge-malle på vej op igennem filtersystemet… Vi navngav den NEMO-Mallen og ønskede den en god tur til friheden hehe 😛

Nå men altså – vores tur i legeland. Aaaaaaaaaarhmen, det er jo helt vildt!!! Det er KÆMPE stort også er det jo lige åbnet.

Der er sådan noget labyrint halløj først, så er der en mini-krybdyrs-zoo, 3D skydebio, kæmpe mega deluxe capala legestativ, masser af rutchebaner, klatrevæg med mange veje op, mini capala til de små. Så var der 2 bold-bure, billard, airhockey, restaurant og det vildeste sindsyge-junglebane-halløj oppe under loftet, hvor man fik sele på og en sikkerhedssnor, så man ikke faldt ned, fra de der ting 20 meter oppe under loftet… :-S

Så vi fik faktisk stort set prøvet det hele til vi var ved at blive helt rundtossede 😀 Vi brugte faktisk 8 timer derinde. hehe. Ret sejt, så var Idun med far oppe i det der junglebane 20 meter over gulvet og var faktisk længere rundt end jeg kom første gang jeg prøvede. Rigtig kæk vovede jeg mig op og fik sele på… Såååååå kom jeg de 2 første sider hen, den nemme version altså… Så stod jeg så der… DADA… Og tænkte: Åh åhhhhh, hvad for en vej skal jeg gå???? :-S Og det endte så med at jeg stod der og rystede i bukserne i ca 20 min, før jeg gik samme vej tilbage hehe… RET TUMPET, når man sidder i selen og mærker at den BÆRER og man IKKE kan falde nogen steder hen. Men jeg KUNNE bare ikke… – MEN – da Idun og far havde været 2 sider længere henne end mig, måtte jeg tage en tur mere og kom ligeså langt som Idun. Hehe. Dog på ingen måde så langt som Svoger og husbonni, for de var hele vejen rundt 🙂

Faktisk er svoger noooget af en bjergged, han hang på 3 sek oppe under loftet på klatrevæggen og kravlede rundt oppe i junglebanen. Helt vildt. Men han var også godt smadret dagen efter hehe 🙂

Da vi kom tilbage i lejligheden var vi alle godt smadret. Badelandet var næsten lukket, så det lykkes ikke at komme en times tid i spa-området eller noget. Så vi lavede lækker mad, mens pigerne og svoger og husbonni lavede halloween græskar 🙂 Så spiste vi daaaaaaarjlig mad og hyggede. Vi var alt for trætte til at spille mere, så vi endte med at stene tysk ‘Das super talent 2009’ hehe 😛 Hvis man tror vi har TÅBER der stiller op i DK, så er det INTET i forhold til tyskland. GOSH altså!! Siger jeg bare 🙂 Men hyggeligt var det…

Så var det bare at sooooove…

Søndag var det forholdsvis tidligt op, fordi vi skulle forlade lejligheden kl. 10. Men vi pakkede bussen og smuttede i badeland… Også var vi ellers i badeland i maaange timer hehe 😛 Faktisk kom vi først ud kl. 16 😉

Vi fik vist billeder af, hvad det var de var ved at bygge til næste år og er du vimmer mand, det blir godtnok vildt!!!… 🙂 Så vi må jo tage derned igen ;D – MEEEEEN det overlever vi jo helt sikkert!! hehe.

Så alt i alt! En super dejlig tur, men badelandet har godt af at blive bygget om nu. Det er slidt i kanterne og kunne godt trænge til at blive større og det blir det vidst nok også i den grad. 🙂

Lejligheden var mega cool og det nye legeland var for feeeeeeed 😉

SUPER skønt med en dejlig IKKE-vikinge-ferie, med hele Sindres Æt 🙂 Dejlig dejlig dejlig!

– over and out –