Nå, men altså – det var sådan en underlig uge i sidste uge. I forhold til arbejde… mmm… Tirsdag havde vi møde med forstanderen pga vores bekymring omkring uregelmæssighederne og det blev til at det var FY til os, fordi vi havde snakket sammen om det, inden vi gik til vores leder. Og så kom der lige en forklaring på alt… samtidig var der så to bilag der var blevet slettet fra om formiddagen, fordi han havde fået atvide, hvad mødet handlede om … :-/ Æv. Nå, men altså – nu har vi så et møde igen i morgen, fordi vi gerne vil have ført til referats, hvordan pengene for de umiddelbart prøve ting vi har købt ind, skal komme ind igen og vi vil gerne have en måde vi gør de ting i fremtiden. For vi mener ikke at det kan være rigtig at vi bruger vores tid på den måde.

MEN – Som sagt – fy til os og bare mmm til ham. Meget mærkeligt. Det virkede ikke engang som om han talte sandt. Hvilket bare er mega frustrerende… Suk.

Det er ikke engang fordi jeg nødvendigvis siger at han har tingene liggene der hjemme, MEN – jeg forstår bare ikke, hvad og hvorfor og jeg kan slet ikke se, hvad vores hjælpemiddelbudget skal bruges til de ting, som vi højst sansynligt aldrig ser pengene for igen. ARGH.

Så kom onsdag, hvor vi skulle have fyringerne atvide. Vi fik atvide at de skulle komme med BREV hjem til os selv. :-S FLOT i øvrigt. Og ledelsen var taget til fyn på et eller andet tam tam for ledere. SAMME DAG: Det syntes jeg ikke lige var det flotteste, men nuvel, sådan var det jo.

Jeg var i Horsens hele dagen, fordi Tagarno holdte seminar omkring win7. – helt sikkert, så var det da med en anelse sug i mavsen at jeg åbnede postkassen, da jeg kom hjem, men der var jo ikke andet end reklamer og ‘med rundt’… mmm.

Så snakkede jeg lige med Jack og Gammelfar og vi blev så enige om at det ikke var os, der havde fået ‘den’.

DET fandt jeg så ud af torsdag. ÆV PIS OG PAPIR siger jeg bare!!! 🙁 Det var vores socialrådgiver. Randi (fra min børnehaves) mor… Jeg forstår det virkelig bare ikke, for hun har en stabsfunktion, som HELE huset bruger… Så nu skal vi alle sammen til at lære socialrådgiver funktioner, som hun er pisse god til… :-S og hun var der kun 3 dage om ugen i forvejen. For at få det til at gå op, så har de fyret vores køkkendame, som også er en stabsfunktion. Det er træls, men en anelse mere til at leve med, men jeg kan stadig ikke forstå deres valg. tsk.

Men altså – jeg satte mig ind og snakkede med vores socialrådgiver en times tid torsdag, da jeg fandt ud af at det var hende… også var jeg ellers bare i røvdårligt humør. der var bare SÅ trygget stemning på hele arbejdet og alle var bare mega kede af det 🙁 ævæv.

Så jeg besluttede at køre hjem og få gjort klar til at vi skulle afsted til Weissenhauser…

Så i næste uge, så får vi så et ekstra p-møde, hvor vi får en opdatering på situationen.

Der er nok ikke så meget at ændre på, men jeg syntes bare IKKE at det er en god måde det er gjort på og jeg forstår slet ikke deres valg. Ak…

– over and out –