Ja nu begynder det sku at ligne noget herhjemme 🙂 Vi har fået taget os en ordenlig tur på skrotteren og kan se, hvor vi så skal tage fat – både mht skrotteren og de ting udenfor. Forhaven er jo virkelig bare helt fantastisk, efter den tur vi tog for nogen weekender siden 🙂 Så det er bare perfekt. Det begynder at være overskueligt i hvertfald udenfor. 🙂

I weekenden blir der så startet på førstesalen 😀 YAYAYA… Jeg har idag bestilt og betalt gulvet derop til og Allan har bestilt og jeg har betalt resten af materialerne i stark. Uhhh det blir godt 🙂

Så Allan mener at vi har en førstesal, i løbet af de første måneder af 2010 🙂 Uhhh…. det er bare helt vildt 🙂 Jeg glæder mig så meget!!!! Jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan rummet vil være deroppe. Men det blir godt i hvertfald.

Så vi må ligge billeder op, så der kan følges med 🙂

– over and out –