Ja, så er der valg igen. Hmmm… Hvad skal man dog vælge? Jeg har idag skrevet til flere af partierne der umiddelbart ser spændende ud heroppe idag. Det er jo lidt andet, end til folketingsvalg syntes jeg. Det er mere nært.
Samtidig kan jeg også mærke at det hiver i mig, men jeg har bare ikke tid, hvis jeg selv skulle stille op. Måske en dag, når jeg ikke har små børn mere. Men det er jo desværre også sådan det er. Der er ikke nogen unge mødre i kommunalpolitik… mmm. MEN MEN MEN. Så må man jo være en engageret vælger 😉

Så det jeg stemmer efter denne gang er:

* Nogen der arbejder for vuggestuer og udviddelse af åbningstider i børnehaven (da de lige er blevet sat ned! Grr)

* At vi prøver at få flere fastboende heroppe

* Få mere erhvervsliv i Odsherred = flerearbejdspladser

derudover er der jo mange andre ting, der også er vigtigt, men det er helt klart de ting jeg stemmer efter. Men de partier jeg hælder til er i valgforbund med hinanden, så det er nok lidt hip som hap, hvem jeg stemmer på.

Men idag skrev jeg så til nogen af partierne. 🙂 Jeg har fået et uddybende svar fra det ene parti og det andet har sendt det videre til deres bogmesterkandidat, som vi svare. 🙂

Det syntes jeg er rart, at de tager spørgsmål fra borgerne seriøst 🙂

Så jeg vil vente med at tage stilling til jeg har hørt fra den anden bogmesterkandidat… Men stemme, det skal jeg og det er min pligt 🙂

(og i øvrigt, så kan jeg jo se at jeg er røv god til det med politik, for jeg svarer næsten rigtig på ALLE politik spørgsmål i bezzerwizzer hehe)

– over and out –