Reflektioner omkring skolen:

Ja, så har vi jo hele 220 elever!!! hehe!!! – Det er jo helt vildt. Den er mindre end halvt så stor som min folkeskole 🙂 Det syntes jeg bare er dejligt. Derudover ser det ud som om at de fysiske rammer på skolen er gode og den ser velholdt ud.

Derudover er der rigtig gode ude-rammer, de har for nogen år siden fået 4 mill i fonds-støtte til at lave alt det udenom og det bliver flittigt brugt.

Klasseværelset har også en fin størrelse 🙂 De bliver omkring 20 i klassen, og i mange af timerne vil der så være 2 på dem. Det syntes jeg faktisk også er helt ok!

SFO’en:
Det føles meget som en store-børns ting, men samtidig ER det jo også en stor pige vi har om lidt! Jeg mindes selv rigtig meget min egen fritter tid og det var jo helt klart noget af det skønneste jeg har oplevet socialt i mit liv. Det var bare det allerbedste 🙂 De laver også mange ting i huset, som blandt andet at tage i svømmehallen og års-tids-arrangementer 🙂 Også har de rigtig god plads! Det er en dejlig ting.
Idun kender jo også SFO’en sådan rimeligt allerede, fordi hun jo kommer derover, hver anden uge, når vi henter Patrizia, så der ser vi jo også, lidt af hvad der sker i huset, mht billeder på væggende osv. Og Idun får en følelse af at hun kender huset inden hun starter.

– over and out –